| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Prčkanje po mobitelu u Društvo forumu; jel koristi mozda siemens cx65 ta symbian system???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prčkanje po mobitelu Citat:
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Veteran | Re: Prčkanje po mobitelu Pa uglavnom dopuštam drugima da prčkaju po mojem mobitelu, al to jedino moj brat zna napravit da vidi jel imam kakvu novu melodiju ili sliku. Isto tako ja njegov znam pregledat, pogotovo kad kupi novi a to je dosta često ![]() Ako dobijem kakvu intimniju sliku, a znam ih ponekad dobit , odmah je prebacim na komp ili pogledam i obrišem tako da na mobitelu i nemam ništa što drugi nebi smjeli vidjet. Poruke isto uglavnom odmah brišem kad ih pročitam.Cura moj mobitel ne pregledava niti je ne zanima, a niti ja njezin. Dovoljno si vjerujemo.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: mobitelu, prckanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.