| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Prčkanje po mobitelu u Društvo forumu; ne radim to. ali nemam tajni... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prčkanje po mobitelu ne radim to. ali nemam tajni
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prčkanje po mobitelu Prije dok sam bio mlađi napaljivao sam žene preko moba pa mi nije bilo drago da itko čita. Sad već par godina nitko ne gleda mob jer na njemu nema ništa eksplicitno. Prije dok sam imao 16-17 svi su svima čitali poruke.... sad ne... i dobro je.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Prčkanje po mobitelu nemam razloga zašto bi to skrivao,ako želi može uzet moj mob i radit snjim šta hoće..al druga stvar je ako je netko drugi..
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mobitelu, prckanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:14.