| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi prijateljski poljubac kao pozdrav u Društvo forumu; Ovdje isključivo mislim na prijateljstva jer ono drugo je normalno (Bože moj ), nije da sad ispada da ovo nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,779
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | prijateljski poljubac kao pozdrav Ovdje isključivo mislim na prijateljstva jer ono drugo je normalno (Bože moj ), nije da sad ispada da ovo nije normalno ali sigurno nije nešto što svatko radi i što je uobičajeno..I ne mislim sad na ono kad nekog niste dugo vidjeli itd..Za cure, Da li ljubite svoje prijateljice i prijatelje u obraz kada se negdje sretnete, da li imate to običaj raditi? Isto pitanje za dečke, samo su prijateljice u pitanju.. ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: prijateljski poljubac kao pozdrav Ja nemam taj običaj al neke moje prijateljice mene uvijek ljube kad me sretnu...neznam zašto ...al ne bunim se previše ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijateljski poljubac kao pozdrav Aha, ja se ljubim sa svojim frendicama kad ih vidim. Neki običaj. I to samo sa frendicama, sa frendovima ne. Osim sa jednim, ali taj je malo izfeminiziran, pa je onda uvijek nešto u stilu "Ajme bok draga, kako si mi? daj mi pusicu... cmok, cmok..." Meni to više smješno nego što označuje nešto.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: prijateljski poljubac kao pozdrav Nemam običaj nikog ljubit osim ženu ![]() Ajd i kad nekom čestitam rođendan ...inače mislim da je stisak ruke sasvim dovoljan pozdrav za takve trenutke...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijateljski poljubac kao pozdrav Pa neke da neke ne, recimo ako nekog duze ne vidim, ali obicno nisam ja ta koja to "povede" vec se povodim za drugim ![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
![]() |
| Tagovi: kao, poljubac, pozdrav, prijateljski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:22.

), nije da sad ispada da ovo nije normalno ali sigurno nije nešto što svatko radi i što je uobičajeno..I ne mislim sad na ono kad nekog niste dugo vidjeli itd..

...al ne bunim se previše