| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi prijateljski poljubac kao pozdrav u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra ma meni je to glupo i živcira me. Imam neke prijatelje koji bi se stalno ljubili,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijateljski poljubac kao pozdrav Meni je tak super kad se curke ljube... Kad svaka jednu nogicu onak dignu u zrak. Ne znam to mi je tak che-che
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijateljski poljubac kao pozdrav Ja s vrlo rijetkim i jako dobrim (ispravak- onima za koje to mislim) prijateljicama... A inače imam fobiju i od čestitanja- rukovanje je sasvim dosta (POGTOVO s muškima, dobijem fraze ako me muško pokuša poljubiti prilikom čestitanja).
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijateljski poljubac kao pozdrav Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kao, poljubac, pozdrav, prijateljski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:20.

sasvim u redu!!
ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.