| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi prolaz lijepih ljudi....???? u Društvo forumu; Koliko fizički lijepi ljudi, posebno žene imaju bolji prolaz u životu, u smisli da uz osmjeh rastope ekipu i puno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko fizički lijepi ljudi, posebno žene imaju bolji prolaz u životu, u smisli da uz osmjeh rastope ekipu i puno toga će im biti napravljeno bez problema za razliku od ostalih...lakše dobiju posao, lakše nađu curu,dečka.....isti je slučaj i s takvim muškarcima....??!!! Stvar samo izgleda...milimetar malo ovamo, milimetar malo tamo, a razlika toliko velika...?!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prolaz lijepih ljudi....???? ...pa ne bi baš rekla da ljudi padaju samo na fizičku ljepotu..postoji nešto puno utjecajnije, a to je šarm...ako ga imaš, bez obzira kako izgledao i znaš ga koristit kad ti treba onda je uspjeh zajamčen...
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Istina...ali to je jedan od bitnih faktora... Prvo je vanjština ono što ljudi vide a tek onda ostalo ! Oni boljeg izgleda i bolje prolaze u životu jer prvo njih ljudi primjećuju ! Primjer kod zapošljavanja... Rad u kafiću,butiku,uredu itd. Tko će prije dobit posao,onaj koji je ugodan za oko a ne zna posao ili onaj koji zna posao a nije baš ugodan za oko... Moje mišljenje je da u 99 % slučajeva posao dobiva ovaj prvi primjer...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 529
![]() ![]() ![]() | Re: prolaz lijepih ljudi....???? U potpunosti se slažem da lijepi ljudi bolje prolaze u životu,uostalom stari mudrac reče:"Lijepe žene prolaze kroz grad, Ja na uglu stojim sasvim sam..." ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Citat:
on ko si može dopustit da mu je fizički izgled najvažniji, tak i tak traži nekaj za potrošit, jer ima na računu i previše ... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
s druge strane, imaš desetero ljudi s odličnim znanjem, opet će prevaga biti na kraju izgled....jebiga..... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jesam.....ali nažalost sve pametne su bile gabori.....ili su imale neku falingu u CV-u...... tvoja iskustva.....???
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
![]() |
| Tagovi: prolaz u zivotu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.