Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi prolaz lijepih ljudi....???? u Društvo forumu; pa ... ko mi donosi više novaca, dobije poso. kratko i jasno ... zato na auto-showu imaš hostese, ali u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-03-07, 00:08   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: prolaz lijepih ljudi....????

pa ... ko mi donosi više novaca, dobije poso.
kratko i jasno ... zato na auto-showu imaš hostese, ali u prodajnom salonu su ljudi koji nekaj čak i znaju o autima ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:13   #12 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Naravno da ce u kaficu imat lijepu konobaricu jer za taj posao ne treba kvalificiran radnik, to mogu svi raditi. Kad je u pitanju posao kojeg treba znat, onda bi svatko normalan uzeo radnika koji zna. Nece nitko drzat nekoga ako nema profita na njemu.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:15   #13 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: prolaz lijepih ljudi....????

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
pa ... ko mi donosi više novaca, dobije poso.
kratko i jasno ... zato na auto-showu imaš hostese, ali u prodajnom salonu su ljudi koji nekaj čak i znaju o autima ...
ugodno s korisnim u prodajnom salonu hostesu s znanjem o autima....iako sam ja pod prolazom lijepih mislio na žene i muškarce

zanimljivo mi je fenomen izlaska....posebno žene furaju spiku kao da im je bitan pametan, ovakav, onakav....a kad ih pitaš od 20 muškaraca koji ulete s nekom spikom koji dobiju prolaz za malo više od uleta...ispada oni koji su im privlačniji....jebiga..ako se ne rodiš lijep...bolje se zaposliti kao konobar u onom kafiću u tornju katedrale za sreću.....
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:17   #14 (permalink)
Banned

silence

mislim da si u krivu .. i to jako ... izgled se brzo potroši, osim ak nije neki "celebrity" .. onda traje malo duže ...

prodat pravu spiku, u pravo vrijeme .. to je bitno ... niš drugo.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:23   #15 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

misliš za posao ili izlaske..??
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:27   #16 (permalink)
Banned

silence

da izlasci, jer vidim da je krenulo u tom smjeru ..

ali isto tako poso ... recimo, jel ti možeš znat kakva je moja sekretarica (nemam trenutno) po glasu? jel ću izabrat neku hrapavog glasa, koja ne zna 3 rečenice složit, ali dobro izgleda ili neku ugodnog glasa, ali koju inače ne bi nikad na izlasku pogledo?

je ... lakše je ak ima dobar izgled, ali to nije sve .. stav, energija, volja .. mogu biti puno bitniji ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:34   #17 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
da izlasci, jer vidim da je krenulo u tom smjeru ..

ali isto tako poso ... recimo, jel ti možeš znat kakva je moja sekretarica (nemam trenutno) po glasu? jel ću izabrat neku hrapavog glasa, koja ne zna 3 rečenice složit, ali dobro izgleda ili neku ugodnog glasa, ali koju inače ne bi nikad na izlasku pogledo?

je ... lakše je ak ima dobar izgled, ali to nije sve .. stav, energija, volja .. mogu biti puno bitniji ...
a priča je krenula u smjeru isključivog....nije tako jednostavo i puno se toga isprepliće u izgledu, znanju, stavu, volji...ti si po prirodi praktičan i konkretan i to tražiš od ljudi oko sebe i nastupaš s takvim stavom...ali nisu svi kao ti

na ovu temu me je potakla emisija koju sam gledao na national geographicu..gdje su radili eksperimenta u društu u istim situacijama, ali s vrlo lijepim i manje lijepim ljudima....i kakve su rezultate postigli...u kontrolirano zadanim uvjetima
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:38   #18 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
a priča je krenula u smjeru isključivog....nije tako jednostavo i puno se toga isprepliće u izgledu, znanju, stavu, volji...ti si po prirodi praktičan i konkretan i to tražiš od ljudi oko sebe i nastupaš s takvim stavom...ali nisu svi kao ti

na ovu temu me je potakla emisija koju sam gledao na national geographicu..gdje su radili eksperimenta u društu u istim situacijama, ali s vrlo lijepim i manje lijepim ljudima....i kakve su rezultate postigli...u kontrolirano zadanim uvjetima

mda ...
ak mi dobar izgled može pomoć ... ofkors ... ali .. i to je dvosjekli mač (često)
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:41   #19 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Šta tražiš tajnicu ili nekoga tko će raditi na vrućoj liniji Silence?

Znači i tu ćeš se koristiti onom metodom "sex se prodaje" pa makar to bilo i u ugodnom glasu. Ili najbolje zaposliš tajnika? Kaj će ti tajnica ili ipak preferiraš ženu u tom poslu.

A kaj ja znam, ja sam često radila na sajmu i bilo je zaista svakakvih poslodavaca, i mogu reći da su mi na nekim razgovorima za posao otvoreno govorili da dođem na radno mjesto s dekolteom i u minici (sad je druga stvar što ja nisam dolazila tako obučena ) ili najbolji su bili oni koji su rekli "kolegica je izazovnija" a to što nije znala progovoriti engleski ili njemački to je bilo na zadnjem mjestu.
I tragedija, baš Hrvati najviše gledaju na izgled, strancima je najvažnije da znaš raditi i da im donosiš profit.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:47   #20 (permalink)
Banned

silence

gle .. meni je bitno da zaradim ... koji će mi kurac i miss hrvatske, ako ne može donjet nove poslove? kratko i jasno ...

ak će se ona u slobodno vrijeme karat, pa donosit poslove .. ok ... ali ako nije u stanju da mi prek telefona sredi par sastanaka tjedno .. i da klijentima da neke odgovore dok me nema .. jebeš izgled ...

sve ovisi o radnom mjestu .... ali i o sposobnosti.
ajmo preskočit taj primitivizam i realno pogledat stvari .. neko je spomeno konobarice .. imaš cura koje ne izgledaju a1, ali su izvrsne u tom poslu, spika, zeka i slično ...

sve ovisi o poslodavcu i kaj njemu treba .. ak očekuje da će karat .. onda gleda izgled .. ak traži nekog ko zna poso, onda izgled nije tolko bitan ..
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prolaz u zivotu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114