| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi prolaz lijepih ljudi....???? u Društvo forumu; pa ... ko mi donosi više novaca, dobije poso. kratko i jasno ... zato na auto-showu imaš hostese, ali u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Naravno da ce u kaficu imat lijepu konobaricu jer za taj posao ne treba kvalificiran radnik, to mogu svi raditi. Kad je u pitanju posao kojeg treba znat, onda bi svatko normalan uzeo radnika koji zna. Nece nitko drzat nekoga ako nema profita na njemu. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
zanimljivo mi je fenomen izlaska....posebno žene furaju spiku kao da im je bitan pametan, ovakav, onakav....a kad ih pitaš od 20 muškaraca koji ulete s nekom spikom koji dobiju prolaz za malo više od uleta...ispada oni koji su im privlačniji....jebiga..ako se ne rodiš lijep...bolje se zaposliti kao konobar u onom kafiću u tornju katedrale za sreću..... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned | Re: prolaz lijepih ljudi....???? da izlasci, jer vidim da je krenulo u tom smjeru .. ali isto tako poso ... recimo, jel ti možeš znat kakva je moja sekretarica (nemam trenutno) po glasu? jel ću izabrat neku hrapavog glasa, koja ne zna 3 rečenice složit, ali dobro izgleda ili neku ugodnog glasa, ali koju inače ne bi nikad na izlasku pogledo? je ... lakše je ak ima dobar izgled, ali to nije sve .. stav, energija, volja .. mogu biti puno bitniji ... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
na ovu temu me je potakla emisija koju sam gledao na national geographicu..gdje su radili eksperimenta u društu u istim situacijama, ali s vrlo lijepim i manje lijepim ljudima....i kakve su rezultate postigli...u kontrolirano zadanim uvjetima
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Citat:
mda ... ak mi dobar izgled može pomoć ... ofkors ... ali .. i to je dvosjekli mač (često) | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Šta tražiš tajnicu ili nekoga tko će raditi na vrućoj liniji Silence? Znači i tu ćeš se koristiti onom metodom "sex se prodaje" pa makar to bilo i u ugodnom glasu. Ili najbolje zaposliš tajnika? Kaj će ti tajnica ili ipak preferiraš ženu u tom poslu. A kaj ja znam, ja sam često radila na sajmu i bilo je zaista svakakvih poslodavaca, i mogu reći da su mi na nekim razgovorima za posao otvoreno govorili da dođem na radno mjesto s dekolteom i u minici (sad je druga stvar što ja nisam dolazila tako obučena ) ili najbolji su bili oni koji su rekli "kolegica je izazovnija" a to što nije znala progovoriti engleski ili njemački to je bilo na zadnjem mjestu. I tragedija, baš Hrvati najviše gledaju na izgled, strancima je najvažnije da znaš raditi i da im donosiš profit. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned | Re: prolaz lijepih ljudi....???? gle .. meni je bitno da zaradim ... koji će mi kurac i miss hrvatske, ako ne može donjet nove poslove? kratko i jasno ... ak će se ona u slobodno vrijeme karat, pa donosit poslove .. ok ... ali ako nije u stanju da mi prek telefona sredi par sastanaka tjedno .. i da klijentima da neke odgovore dok me nema .. jebeš izgled ... sve ovisi o radnom mjestu .... ali i o sposobnosti. ajmo preskočit taj primitivizam i realno pogledat stvari .. neko je spomeno konobarice .. imaš cura koje ne izgledaju a1, ali su izvrsne u tom poslu, spika, zeka i slično ... sve ovisi o poslodavcu i kaj njemu treba .. ak očekuje da će karat .. onda gleda izgled .. ak traži nekog ko zna poso, onda izgled nije tolko bitan .. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prolaz u zivotu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

) ili najbolji su bili oni koji su rekli "kolegica je izazovnija" a to što nije znala progovoriti engleski ili njemački to je bilo na zadnjem mjestu.
pusa