Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi prolaz lijepih ljudi....???? u Društvo forumu; istina teice.....to se zove kapitalizam....samo novci, novci i novci ali ima i jedna druga zanimljiva stvar (nema veze ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-03-07, 00:48   #21 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: prolaz lijepih ljudi....????

istina teice.....to se zove kapitalizam....samo novci, novci i novci

ali ima i jedna druga zanimljiva stvar (nema veze s profit pričom)...stranci nisu navikli na lijepe ljude, posebno na žene...jer kod njih je ta kategorija rijetka vrsta za razliku od kod nas hrvata....jer se stvarno možemo pohvaliti lijepim ženama...odite u london, amsterdam, frankfurt, lisabon....
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:50   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: prolaz lijepih ljudi....????

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
istina teice.....to se zove kapitalizam....samo novci, novci i novci

ali ima i jedna druga zanimljiva stvar (nema veze s profit pričom)...stranci nisu navikli na lijepe ljude, posebno na žene...jer kod njih je ta kategorija rijetka vrsta za razliku od kod nas hrvata....jer se stvarno možemo pohvaliti lijepim ženama...odite u london, amsterdam, frankfurt, lisabon....
ma joj ... kaj briješ? odi nekam van i imaš kolko oćeš ....
ovakve lokal-patriotske spike su u istoj banani kao i ono oko čega si pokrenuo topic ..
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:57   #23 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: prolaz lijepih ljudi....????

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ma joj ... kaj briješ? odi nekam van i imaš kolko oćeš ....
ovakve lokal-patriotske spike su u istoj banani kao i ono oko čega si pokrenuo topic ..
ja nisam lokal patriota, ali je to činjenica...možda imaš niže kriterije...
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 01:00   #24 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Pa ako ćemo se baš spuštati tako nisko... jedan švabo može sebi uvesti bilo kakvu ljepoticu za pare koje jedan uspješan hrvatski poslodavac neće vidjeti u godinu dana na svom bankovnom računu, i to da mu ona samo služi kao stupić koji se smiješka.
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 01:01   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Pa ako ćemo se baš spuštati tako nisko... jedan švabo može sebi uvesti bilo kakvu ljepoticu za pare koje jedan uspješan hrvatski poslodavac neće vidjeti u godinu dana na svom bankovnom računu, i to da mu ona samo služi kao stupić koji se smiješka.
to je isto istina ..
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 13:36   #26 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:

Ma daj stari... glupost najveća

Bio u Londonu... priča o ružnim Engleskinjama ne drži vodu... vidio sam prekrasnih žena

Bio u Amsterdamu - vidio žene takve da mi je vilica otpala a jezik se vukao po podu

Bio u Portugalu - Portugalke su fenomenalne

Bio u Italiji, u Francuskoj - ne znaš gdje su ljepše

Naravno - na svim tim mjestima ima i ružnih žena... baš kao i kod nas. Ima prekrasnih, ima i ružnih

I prije nego što mi kažeš da imam niske kriterije - podsjećam te da sam iz Splita
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 07:31   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-03-07
Godina: 41
Poruka: 43
mdebel28 se izdvaja iz mase

Naravno da ljepši ljudi pogotovo nježni spol ima prednost i to ogromnu. Ali to i ne znači da je sve u ljepoti. Bitan je šarm. Imaš njega onda možeš proći i bolje nego oni koji su malo ljepši od tebe.
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 11:02   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-07
Godina: 21
Poruka: 16
Fusion0306 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Fusion0306

Izgled + šarm + dobra osobnost = savršenstvo

Izgled + šarm = prednost, ali nakon nekog vremena tek dolazi prava slika o takvoj osobi

šarm + dobra osobnost = istinska kvaliteta (šarm nije za odbaciti )

Osobe sa samo jednim od ovih atributa isto mogu imati "uspjeha" ali treba to naći
Fusion0306 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 11:21   #29 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
jesam.....ali nažalost sve pametne su bile gabori.....ili su imale neku falingu u CV-u......
c c c

što je bitno kod odabira radne snage, ovisi o samom opisu radnog mjesta!
kad ja biram djelatnike, gledam ko će pridobit više posla, love i ko će napravit posao najbrže i najkvalitetnije!
naravno, da za šalter, između dvije jednako sposobne mlade dame, biram zgodniju, komunikativniju i veseliju... nadureni djelatnici mi ne trebaju.. .. čista psihologija prodaje

ja osobno znam, da sam sve zaradila radom, trudom i znanjem!
To celebrate the beauty of the grave

Zadnji Uredio little_devil : 22-03-07 u 11:25.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 11:52   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
gle .. meni je bitno da zaradim ... koji će mi kurac i miss hrvatske, ako ne može donjet nove poslove? kratko i jasno ...

ak će se ona u slobodno vrijeme karat, pa donosit poslove .. ok ... ali ako nije u stanju da mi prek telefona sredi par sastanaka tjedno .. i da klijentima da neke odgovore dok me nema .. jebeš izgled ...

sve ovisi o radnom mjestu .... ali i o sposobnosti.
ajmo preskočit taj primitivizam i realno pogledat stvari .. neko je spomeno konobarice .. imaš cura koje ne izgledaju a1, ali su izvrsne u tom poslu, spika, zeka i slično ...

sve ovisi o poslodavcu i kaj njemu treba .. ak očekuje da će karat .. onda gleda izgled .. ak traži nekog ko zna poso, onda izgled nije tolko bitan ..

samo bih još dodala s ženske strane da ako se baviš nekim ozbiljnijim poslom ljepota ti nekada može biti i prepreka. Ne bih htjela da me netko zaposli na osovu izgleda pa da me poslije maltretira s nekim sexualnim ponudama i ako ga odbijem na kraju mi da otkaz. Za posao na koji ja ciljam i nije neka pogodnost.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prolaz u zivotu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113