| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi prolaz lijepih ljudi....???? u Društvo forumu; istina teice.....to se zove kapitalizam....samo novci, novci i novci ali ima i jedna druga zanimljiva stvar (nema veze ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istina teice.....to se zove kapitalizam....samo novci, novci i novci ali ima i jedna druga zanimljiva stvar (nema veze s profit pričom)...stranci nisu navikli na lijepe ljude, posebno na žene...jer kod njih je ta kategorija rijetka vrsta za razliku od kod nas hrvata....jer se stvarno možemo pohvaliti lijepim ženama...odite u london, amsterdam, frankfurt, lisabon.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Banned | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Citat:
ovakve lokal-patriotske spike su u istoj banani kao i ono oko čega si pokrenuo topic .. | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Pa ako ćemo se baš spuštati tako nisko... jedan švabo može sebi uvesti bilo kakvu ljepoticu za pare koje jedan uspješan hrvatski poslodavac neće vidjeti u godinu dana na svom bankovnom računu, i to da mu ona samo služi kao stupić koji se smiješka.
__________________ 0-2 |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Citat:
Ma daj stari... glupost najveća Bio u Londonu... priča o ružnim Engleskinjama ne drži vodu... vidio sam prekrasnih žena Bio u Amsterdamu - vidio žene takve da mi je vilica otpala a jezik se vukao po podu Bio u Portugalu - Portugalke su fenomenalne Bio u Italiji, u Francuskoj - ne znaš gdje su ljepše Naravno - na svim tim mjestima ima i ružnih žena... baš kao i kod nas. Ima prekrasnih, ima i ružnih I prije nego što mi kažeš da imam niske kriterije - podsjećam te da sam iz Splita ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07 Godina: 41
Poruka: 43
![]() | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Naravno da ljepši ljudi pogotovo nježni spol ima prednost i to ogromnu. Ali to i ne znači da je sve u ljepoti. Bitan je šarm. Imaš njega onda možeš proći i bolje nego oni koji su malo ljepši od tebe.
__________________ Mate |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Izgled + šarm + dobra osobnost = savršenstvo Izgled + šarm = prednost, ali nakon nekog vremena tek dolazi prava slika o takvoj osobi šarm + dobra osobnost = istinska kvaliteta (šarm nije za odbaciti )Osobe sa samo jednim od ovih atributa isto mogu imati "uspjeha" ali treba to naći |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prolaz lijepih ljudi....???? Citat:
što je bitno kod odabira radne snage, ovisi o samom opisu radnog mjesta! ![]() kad ja biram djelatnike, gledam ko će pridobit više posla, love i ko će napravit posao najbrže i najkvalitetnije! naravno, da za šalter, između dvije jednako sposobne mlade dame, biram zgodniju, komunikativniju i veseliju... nadureni djelatnici mi ne trebaju.. .. čista psihologija prodaje ![]() ja osobno znam, da sam sve zaradila radom, trudom i znanjem! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave Zadnji Uredio little_devil : 22-03-07 u 11:25. | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
samo bih još dodala s ženske strane da ako se baviš nekim ozbiljnijim poslom ljepota ti nekada može biti i prepreka. Ne bih htjela da me netko zaposli na osovu izgleda pa da me poslije maltretira s nekim sexualnim ponudama i ako ga odbijem na kraju mi da otkaz. Za posao na koji ja ciljam i nije neka pogodnost. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prolaz u zivotu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

.. čista psihologija prodaje