Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Prometni prekšaji, ajde da se dotaknem ovog iz t-coma u Društvo forumu; evo vidim da ste se svi tamo raspisali zato kaj mu je policajac oprostio prometni prekrsaj pa me baš zanima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-05-07, 00:40   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,637
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Prometni prekšaji, ajde da se dotaknem ovog iz t-coma

evo vidim da ste se svi tamo raspisali zato kaj mu je policajac oprostio prometni prekrsaj

pa me baš zanima jeli vama ikad policajac oprostio prometni prekšaj

meni je, više puta
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 07:29   #2 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Prometni prekšaji, ajde da se dotaknem ovog iz t-coma

Jednom... snimili me zbog prevelike brzine na slavonskoj aveniji u zg, vozio sam malo preko 100km/h.
Lijepo sam policajcu rekao da znam da sam kriv al da žurim na jednu dječju priredbu u Dubravu jer vozim nekakve rekvizite, što je bilo istina, i pokazao sam mu ih...rekao djeca će plakati ako ne stignem na vrijeme i ovaj se smilovao i pustio me

Dvaput sam zasluženo platio kaznu a ostalih par puta kad su me zaustavili nisam bio u nikakvom prekršaju...

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 08:29   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Uvijek mi oproste.....nikad ništa nisam platila
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 08:33   #4 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

2 put me hapili prije par god., jednom zbog brzine i zbog prolaska kroz crveno (premda je bilo žuto) i nakon uvjerljive priče naplatili mi samo za pojas 100 kn oba puta.
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 08:36   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,671
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Meni oprostili jednom sto me skinuo laserom. Ograničenje 40, ja peglao 100. Debilana je to sto je cesta vam naselja samo su nekakvi sugavi radovi bili. Bio fin, pristojan, priznao grešku i pustili me uz upozorenje
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 11:48   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 673
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

oprostili mi pričanje na mobitel
brzinu od 80 u naselju (izgovor: pretjeco sam traktor )
i jednom mi oprostili ne zaustavljanje (oni krenuli odmah s rotirkom iza mene i ja stao kojih 100m dalje, al pristojno sam se ispričao i rekao da ih nisam vidio
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 22:56   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 265
lochness se izdvaja iz mase

ja sam dobar vozac pa im ne dajem povoda..

al sam dobila 400kn za nedozvoljeno parkiranje, ali je bio prvi pa su mi oprostili...
lochness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 23:05   #8 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

jednom sam uredno platio kaznu za prebrzu vožnju, a nedavno sam opet brzo vozio samo ovaj put sam rekao da neću ništa potpisivati i da ću pisati žalbu (damfiskova škola ), da sam student, bla bla..

a on će: "a vi biste na zastaru?"

ja: "pa tako to kod nas ide.."

cajac: "pa dobro. možete ići i lakše malo po gasu."

e, da.. jednom sam vozio po žutoj traci i zaustavi me tip. da će mi napisati kaznu. a ja spiku da sam se samo malo ranije prestrojio za desno (traka za desno skretanje nastavljala se na žutu).. i izvučem se.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 23:37   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

išla na faks i kod naplatnih je ograničenje 40 a mene sa pištoljem skinuo sa 120.. bila sam dosta daleko, sere policajac

ja stala, rekla da se malo požuri jer kasnim na ispit, a on reko: "izađite molim vas iz vozila" ja izašla, a on reko :"da, da hvala, sve je u redu, požurite na faks"

nikad nisam platila nikakvu globu..

a + sve to imam i frendicu u zgparkingu pa mi to jako olakšava život!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 08:14   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,176
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Nekoliko puta sam dobio "savjet" umjesto kazne.
Nikad se ne bahatim i ne svađam. Možda zato
Dar1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mudrinic, prometni prekrsaj, t com

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108