| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Prometni prekšaji, ajde da se dotaknem ovog iz t-coma u Društvo forumu; pa naravno. s bahatim stavom nemaš se šanse izvući. osim ako si milan bandić... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Prometni prekšaji, ajde da se dotaknem ovog iz t-coma Jednom se cijelo društvo napilo i tko će voziti doma nego ja. I zaustavio nas i ja rekao da sam popio par bambusa i nemamo kako doma i nije čak tražio ni da pušem nego nas pustio.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prometni prekšaji, ajde da se dotaknem ovog iz t-coma kaj qurac oprostil... napisal mi kaznu bez beda za moj fakin ROĐENDAN!! ma dobro... bilo je par puta onak ne da ti oproste neg da 'prgledaju kroz oči' al dok čujem da jednom frendu oprostili dok se TROJICA PIJANI VOZILI NA MOTORU... svi bez kacige.... padne mi mrak na oči!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prometni prekšaji, ajde da se dotaknem ovog iz t-coma Kada sam pijanog frenda vozio doma u njegovom autu..... Prošao sam kraj njih (stvarno ih nisam vidio.... ), neispravni zadnji desni far i 40 više od ograničenja......Isprika: za brzinu i prolaz je bila da je frendu slabo jer ne podnosi alkohol a napio se pa ga furam na hitnu, a za far da nije moj auto i da nisam imao pojma o tome i da ću mu to reć kada se otrijezni.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prometni prekšaji, ajde da se dotaknem ovog iz t-coma Je, jedno sto puta, ali na otoku....ovdi po kopnu me kad god nešto ne valja nema šanse da prođem lišo.....loša sreća valjda... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() | Re: Prometni prekšaji, ajde da se dotaknem ovog iz t-coma Nisu me uspili stic pa me ni nisu stopali i kaznili. Nemam dozvolu za kozu od 250ccm, a vozio sam ju oko 120 na ogranicenju 40, pa sam nabio stur i uspio im pobjec kroz neku dovoljno usku ulicicu da me nemru hvatat s autom. To mi najblize nekom kaznjavanju... Nikad me nisu kaznili dok sam vozio auto. Na srecu... Jer bi se dalo naslagat kazni za prebrzu voznju ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prometni prekšaji, ajde da se dotaknem ovog iz t-coma ja se ne volim hvalit ali brate mili pustaju me o da...jednom samo dopio po pichnjaku
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Tagovi: mudrinic, prometni prekrsaj, t com |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.