| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Prvi Avatar u Društvo forumu; zanima me se sičate koji je prvi avatar koji ste imali kad ste došli na forum?? evo moga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi Avatar Neku zirafu sta je trebala zvakati, ali na kraju je bio samo jedan zvak. Nakon par dana sam stavio ovaj i ne dam ga ni za svo zlato svijeta. Za guze bi se vec dogovorili ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: Prvi Avatar Neznam jel bila baš točno ova slika al ovog lika sam imao ![]() ![]() Nakon njega imao sam johnny brava neko kratko vrijeme pa onda bogarta kojeg imam i sad ![]() Mijenjao sam ga par puta al nisam bio baš zadovoljan i uvijek sam ga nazad vratio
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Prvi Avatar a je a bitno da ovaj sad zadovoljava oči svih forumaša Citat:
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Prvi Avatar Moj je bio ovaj ![]() Mislim da je to ova žirafa, nisam ja tad bio ovdje, ali sam nedavno stavio tu sliku, pa je Oggy rekao da je to bio njegov avatar... ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Prvi Avatar Citat:
![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:12.

pametni znaju