| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Public Enemy u Zagrebu u Društvo forumu; ne znam spada li ova tema ovdi, ali nemam opjma di bi je smistija....uglavnom, 6.10. u tvornici nastupa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Public Enemy u Zagrebu ne znam spada li ova tema ovdi, ali nemam opjma di bi je smistija....uglavnom, 6.10. u tvornici nastupa najvaznija grupa u povijesti hip hopa a cijena je samo 190 kn... ko od vas ovdi planira ici? ja san definitivno u prvom redu.... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| next best thing | Re: Public Enemy u Zagrebu odvažili su se i opaki reperi doć, kad je bio rat bilo ih je malo prpa, i njih i Bodycount, a opaki smo inače, ali nas je ipak prpa.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Public Enemy u Zagrebu jel oni sviraju još. mislim dal izbacuju albume ili je to bend koji je nestao početkom 90-ih(tad sam i ja to slušao) i sad dolazi kod nas 2 take the money and run. nisam čuo za njih već 10 godina sigurno,istina nije me ni zanimalo puno btw još 3 tjedna do koncerta godine u RH ![]() i mislim da si ovo komotno mogao stavit u glazba,mp3 muzika ili baš razno
__________________ Drop the Leash! Zadnji Uredio wonderwall : 05-09-06 u 13:03. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Public Enemy u Zagrebu postoje itekako...u zadnjih godinu dana izdali su dva nova albuma 'new whirl odor' i 'rebith of a nation'....ne dolaze oni samo po pare jer oni su jedan od rijetkih bendova kojima novac nije na prvom mistu s obzirom da sami objave cili album na svoju inetrnet stranicu za besplatni download.... i bas njih nije bilo prpa doc kad je bio rat jer su vec bili u zagrebu 1994. tada je jos bio rat.... a u ovaj podforum san stavija temu jer pise 'druzenje' pa ce se mozda neki forumasi tamo i druziti ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: enemy, public, zagrebu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Public Enemy - Fear Of A Black Planet | slay | Glazba | 4 | 04-08-06 23:04 |
| Public Enemy - It takes A Nation Of Millions To Hold Us Back | slay | Glazba | 0 | 03-08-06 15:47 |
| Public Enemy | Johnie-Bravo | Glazba | 0 | 05-10-05 17:56 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.