| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de u Društvo forumu; ej mala , molim te prođi poslije kod mene doma da prepišem što ste danas radili... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #105 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de Citat:
![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de WC budes dobio dopunsku nastavu! Eh, koliko god mi profesori tvrdili da su nam svi isti uvijek imamo neko koga vise volimo a sevu volim jer kaze tko sto radi ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! Zadnji Uredio ivana_de : 15-03-07 u 22:50. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de WC, obrati se ravnatelju zbog kojeg je i doslo do ovoga kaosa ![]() Himalajku nisam ni vidjela da je bila tu pamtim ja to pa uzimam u obzir kad zakljucujem ocjene ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
![]() |
| Tagovi: 18b, croportalas kirazrednica, ivana_de, razred, smjer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:25.

, molim te prođi poslije kod mene doma da prepišem što ste danas radili 

Z A N I M L J I V O 

Do you feel lucky, Punk?