| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ševa imam neki filing da će sad doletjet maslow i matilda.. ajmo, gdje ste? hm, Teica će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hm, Teica će biti vjeroučiteljica ili se predomislila, što će nam predavati raska Ivana_de..???
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de Citat:
![]() ivana njemački i hrvatski, čini mi se.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | znam da je hrvatski i njemački......iako bi možda nešto drugo predavala....mmmmmmmm
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #14 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de seksualni odgoj misliš? navlačenje kondoma na krastavce? mislim da ostajem na dopunskoj! ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de u biti ja mogu predavati vjeronauk, etiku i filozofiju (samo ako ste gimnazijalci). Ipak moj omiljeni fah je ipak vjeronauk.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de Opa! Kako ice pamti! To otkad sam pocela ucijenjivat Ali ice, ne vrijedi ulizivanje, barem dok ne napunis 18 ![]() Nego, nesto mi nije brojan razred ![]() Ali evo, seva i tarquino, mozete sjediti u prvoj klupi ali samo ako cete biti dobri?!
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uhh profesorice......što ja volim sjediti u prvoj klupi......mmmmmmmmmmm
| | |
![]() |
| Tagovi: 18b, croportalas kirazrednica, ivana_de, razred, smjer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.

Tjelovježbu?