| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de u Društvo forumu; profesorice deedee00, meni roditelji ne daju da psujem pa mi dajte negativnu ocjenu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #301 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de profesorice deedee00, meni roditelji ne daju da psujem pa mi dajte negativnu ocjenu...
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #304 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de ice, koji si ti streber!!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #307 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de Ako ništa dobit ćeš negativan iz vjeronauka. To se ne smije.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: 18b, croportalas kirazrednica, ivana_de, razred, smjer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:22.