| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de u Društvo forumu; Mozes, ali nema skracivanja sati... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de Mozes, ali nema skracivanja sati ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de Citat:
![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de i ja se prijavljujem u razred mogu sjedit u drugoj klupi iza tarquina?? Decki, vi iz prve klupe malo se maknite u stranu, ja cu prema sredini svoje klupe pa kad se profka nagne da vam nesto objasni ja cu da skicam....moze?? ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de Ja bi sidila u srednjoj klupi do prozora , da imam bar petero ljudi za cakulat. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 437
![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de i ja bi u razred ja bi sjedio nedgje otraga... jel može, s nekom curom... ![]()
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
![]() |
| Tagovi: 18b, croportalas kirazrednica, ivana_de, razred, smjer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:27.

mogu sjedit u drugoj klupi iza tarquina??
Decki, vi iz prve klupe malo se maknite u stranu, ja cu prema sredini svoje klupe pa kad se profka nagne da vam nesto objasni ja cu da skicam....moze??
Z A N I M L J I V O 

a 
Do you feel lucky, Punk?