Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de u Društvo forumu; Mozes, ali nema skracivanja sati...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-07, 11:14   #41 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de
Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de

Mozes, ali nema skracivanja sati
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 11:19   #42 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,494
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
Ovo dvoje sto zele sjediti u zadnjoj klupi, i to do porozora oboje , cu razmjestit jer ce biti previse grozni ako ostanu.
već sam rekao da sam ja onaj trablmejker od učenika, neću ja nigdje iz zadnje klupe profesorice
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 14:10   #43 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

i ja se prijavljujem u razred mogu sjedit u drugoj klupi iza tarquina?? Decki, vi iz prve klupe malo se maknite u stranu, ja cu prema sredini svoje klupe pa kad se profka nagne da vam nesto objasni ja cu da skicam....moze??
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 14:20   #44 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

moze zadnja klupa?
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 14:34   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,361
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

ja i wonder sidimo u zadnjoj do prozora
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 15:09   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT

a mogu ja bit precjednik??????
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 15:33   #47 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,082
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

ja bum skupljal lovu za maturalac
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 15:57   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 31
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

A ja ću biti blagajnik
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 17:06   #49 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ja bi sidila u srednjoj klupi do prozora , da imam bar petero ljudi za cakulat.
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 17:15   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Godina: 27
Poruka: 437
crni225 se izdvaja iz mase

i ja bi u razred ja bi sjedio nedgje otraga... jel može, s nekom curom...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 18b, croportalas kirazrednica, ivana_de, razred, smjer

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114