| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: jogobella domaćinstvo ... hmmm ... mogu probat di mogu vidjet temu? Pogledaj stranicu prije. Tamo sam opisao kako će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #501 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de Pogledaj stranicu prije. Tamo sam opisao kako će izgledati 1. sat. Jedino što kako rekoh drugim učeniacama. Nije to bas za raspravu kao oš neš bangladeš. Više je my way or the highway ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #503 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de kaj nije ovo razred za 18+???? (ne obračajte pažnju na moj zločesti post, ja sam samo ljubomorna na njezine monike )
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #505 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de a fuck. Ali to ne znaci da ne mogu davati poduku iz domaćinstva privatno... ![]() Zamislimo to kao instrukcije da dođeš u razred što pripremljenija. A pošto ne cemo slijediti cijeli program skole od točke do točke mogu ti ja pomagati da se pripremis u svim sferama o kojima ce učiti učenici u razredu. Domaćinstvo je samo jedna grana skolovanja. Ima još i matematika (ufff ravnala po guzi ako nisi dobra), seksualni odgoj(handlanje sa velikim stvarima, tehnika ustima, vježbanje kama sutre, briga o higijeni Joške i njene kolegice). Imamo mi draga Jogobella jaaaako puno posla i na privatnoj bazi ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 12-01-08 u 11:14. |
| | |
| | #506 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-08 Godina: 18
Poruka: 61
![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de (ne obračajte pažnju na moj zločesti post, ja sam samo ljubomorna na njezine monike )[/size][/quote]joj daj nemoj bit ljubomorna .... ja bi isto mogla bit na tvoju guzu ![]() |
| | |
| | #507 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de oggy će ti najbolje pokazat kak se mijesi... ma..mislim kolači..naravno ![]() ma ja bi ti samo malo uzela.. ![]() guzu možeš isklesat,a ja Monike nemrem.. :smajlićKojiCmizdri
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #510 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de prvi sat SO biti će obrađena tema, erogene zone, mislim da na mojim satovima nebude izostanaka, moj sat počinje večerasu 22,30 h ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: 18b, croportalas kirazrednica, ivana_de, razred, smjer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.

)