| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de u Društvo forumu; prijavnica jako mi se svidja ova skola zbog manjka sposobnosti za bilo sto drugo prijavljujem se tu podrucja: meteorologija, astronomija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #771 (permalink) |
| Sport | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de prijavnica jako mi se svidja ova skola ![]() zbog manjka sposobnosti za bilo sto drugo prijavljujem se tu ![]() podrucja: meteorologija, astronomija i zemljopis, a more i tjelesne ![]() jesam primljen ?
__________________ Take this life, i'm right here Stay a while and breathe me in |
| | |
| | #773 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de Ajmo da rezimiramo..... ![]() A se pravim pametan ko ravnatelj.... ![]() Pedagog je dorina..... Tajništvo - Anthlon i tajnica..... Tehnički, fiziku i kemiju će držat Sahataba (s time da ti skinem tehnički ako se netko javi.... )......Zemljopis i glazbeni će Xarfaxus........ Likovni će vibica...... Upisani Arylin, lol lol, Iron man, latoa..... Ostale čekam na upisu i produženju ugovora, a deficitarni kadar je na hrvatskom, matematici, biologiji (plus seksologija), povijest, tzk, vjeronauk i etika..... Primam prijedloge i kritike.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #776 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de ja cu bit vozac busa koji prevozi djecicu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #777 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de Aj ga izvuci, neda mi se kopat...... ![]() Eto, vozača nemamo..... ![]() Može.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #778 (permalink) | |
| P.I.M.P. | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de 'Vako bilo prije (7. strana), odtad neki došli, neki 'ošli I kasnije je ovo zaključeno Citat:
| |
| | |
| | #779 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de uf kad je to bilo ajmo tako napravit za novu skolsku godinu i nebih htio u prvu klupu...
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #780 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Razred +18b (smjer croportalaški)-razrednica Ivana_de e ljudi halo, kako bute do skole, molim mjesta stanovanja da znam gdje doc po vas, karta je besplatna posto mi jedna khm, placa u naturi , ajmo gibanica ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: 18b, croportalas kirazrednica, ivana_de, razred, smjer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:22.

?