hahaha...koja tema...![]()
mislim da im nije baš lako u životu. ovi što rigaju se odmah bolje osjećaju nakon toga, navodno, za razliku od ovoh drugih![]()
Raspravljate o temi Riganje izazvano alkoholom u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Što mislite o onim osobama koje se nikada nisu napile? Ali napile do te mjere da su rigale. Pripito stanje ...
stupid is as stupid does
hahaha...koja tema...![]()
mislim da im nije baš lako u životu. ovi što rigaju se odmah bolje osjećaju nakon toga, navodno, za razliku od ovoh drugih![]()
svaciji izbor sto ce raditi, najgore sto u nasem drustvu ako ne pijes si jadan ili se na znas zabavitit (s generalno uzetog tudjeg gledista)
ja san svoje odriga, izriga ili kako vecal nekako mislim da ce biti toga jos
![]()
Divim se tim ljudima, i želim im sve najbolje kad im se prvi put to dogodi
Ja ne rigam od alkohola (više), do sad sam mozda 2-3 puta
...
Jooj to nekad zna bit tako dobro. Još pogotovo kad nakon toga ideš dalje pit
Znalo mi se to dost puta desit. Jednostavno kad krenem ne znam stati. Što više pijem to sam žedniji
Nadam se da na "starom mjestu" su se čempresi malo oporavili od mojeg "zalijevanja"![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
ja sam prvi put i nadam se zadnji 22.12.2008 i to u hercegovini,a razlog je bio taj što cijel dan nisam ništa jela. inače nikad ne rigam,ali se uistinu bolje osjećaš kad izrigaš
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
evo ja baš u srijedu potvrdila da ne spadam u one koji su bili samo pripitidapače, pogled ispod bora na hrpi snijega je baš lijep
![]()
- the chase is better than the catch -
ne rigam, kažu da ti je poslije lakše ali kad ne ide jbg
jesam možda par puta do sad, ali to su teške iznimke
Do tog smo došli..![]()
moram se napit i rigat da bi bila normalna i prihvaćena u društvu
![]()
ma jok je lakše, ko vam to veli sere opasno.. nakon bljuvanja ti je još gore jer totalno dehidriraš, sva kiselina dođe u usta... onaj okus te tjera na još bljuvanja dok ti želudac sam ne izađe kroz usta
ne valja samo miješat pića a ako se i to dogodi, treba pojest nešto, to spašava, obično pecivo upije dosta pa onda malo vode i sve se to na kraju samo izsere
pozdrav pekari u draškovićevoj koja radi cijelu noć, mom sponzoru![]()
Bolje desnica nego prknenica!