Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 47

Riganje izazvano alkoholom

Raspravljate o temi Riganje izazvano alkoholom u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Što mislite o onim osobama koje se nikada nisu napile? Ali napile do te mjere da su rigale. Pripito stanje ...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Riganje izazvano alkoholom

Što mislite o onim osobama koje se nikada nisu napile?
    Ali napile do te mjere da su rigale.

Pripito stanje se ne računa.

Evo jedna pjesma za takve:

stupid is as stupid does

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,206
    Liked
    1189 times

Re: Riganje izazvano alkoholom

hahaha...koja tema...

mislim da im nije baš lako u životu. ovi što rigaju se odmah bolje osjećaju nakon toga, navodno, za razliku od ovoh drugih

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

mislin dakle jesam!

svaciji izbor sto ce raditi, najgore sto u nasem drustvu ako ne pijes si jadan ili se na znas zabavitit (s generalno uzetog tudjeg gledista)

ja san svoje odriga, izriga ili kako vec al nekako mislim da ce biti toga jos

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Divim se tim ljudima, i želim im sve najbolje kad im se prvi put to dogodi

Ja ne rigam od alkohola (više ), do sad sam mozda 2-3 puta ...

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Jooj to nekad zna bit tako dobro. Još pogotovo kad nakon toga ideš dalje pit
    Znalo mi se to dost puta desit. Jednostavno kad krenem ne znam stati. Što više pijem to sam žedniji
    Nadam se da na "starom mjestu" su se čempresi malo oporavili od mojeg "zalijevanja"
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika zavodnica no.1
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    2,311
    Liked
    55 times

ja sam prvi put i nadam se zadnji 22.12.2008 i to u hercegovini,a razlog je bio taj što cijel dan nisam ništa jela. inače nikad ne rigam,ali se uistinu bolje osjećaš kad izrigaš
    Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
    Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika nespretna
    Datum registracije
    15-05-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,783
    Liked
    1 times

evo ja baš u srijedu potvrdila da ne spadam u one koji su bili samo pripiti dapače, pogled ispod bora na hrpi snijega je baš lijep
    - the chase is better than the catch -

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

ne rigam, kažu da ti je poslije lakše ali kad ne ide jbg

jesam možda par puta do sad, ali to su teške iznimke
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Do tog smo došli.. moram se napit i rigat da bi bila normalna i prihvaćena u društvu

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
    hahaha...koja tema...

mislim da im nije baš lako u životu. ovi što rigaju se odmah bolje osjećaju nakon toga, navodno, za razliku od ovoh drugih
    Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    ne rigam, kažu da ti je poslije lakše ali kad ne ide jbg

jesam možda par puta do sad, ali to su teške iznimke
    ma jok je lakše, ko vam to veli sere opasno.. nakon bljuvanja ti je još gore jer totalno dehidriraš, sva kiselina dođe u usta... onaj okus te tjera na još bljuvanja dok ti želudac sam ne izađe kroz usta

ne valja samo miješat pića a ako se i to dogodi, treba pojest nešto, to spašava, obično pecivo upije dosta pa onda malo vode i sve se to na kraju samo izsere

pozdrav pekari u draškovićevoj koja radi cijelu noć, mom sponzoru
    Bolje desnica nego prknenica!

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku