| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi s kojim bi ste forumašom bili na pustom otoku haha u Društvo forumu; već vidim damfiska s kim bi on hahahahahha... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| next best thing | Re: s kojim bi ste forumašom bili na pustom otoku haha jaoooooooooooooj koje pitanje, to je onaj vic, kad forumaš nađe žensku na pustom otoku a ona mu kaže da će mu dat ono za čim već dugo žudi, a on ju pita IMAŠ INTERNET ? ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: s kojim bi ste forumašom bili na pustom otoku haha Hahahaha, gazda, počeo si poprimati mote damfiska ![]() Kad otvoriš temu i postaviš pitanje, i na tebe se očekuje da daš nekakav odgovor!! Bio bi s himalajkom. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: s kojim bi ste forumašom bili na pustom otoku haha ...inače, štuje se samo Boga, ispravno je napisati " sa poštovanjem "... ![]()
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: s kojim bi ste forumašom bili na pustom otoku haha ...ej pa nemoj se odmah duriti, samo sam ti htjela ukazati na tu pogrešku...danas- sutra kad budeš pisao neki dokument da znaš...ja poštujem kad mene netko ispravi u nečemu...tako se uči
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: s kojim bi ste forumašom bili na pustom otoku haha ...a da ti prvi odgovoriš? Hvala što me štuješ, nisam znala da me gledaš ko boga ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas na otoku, forumasi, otok, pusti otok, sami na otoku |
« dodatni savjeti
|
Nostalgija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.