Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šanse u Društvo forumu; Koliko puta treba osobi pružiti šansu? Jednu! Dvije? Tri? Možda ovdje (da, recite da je Biblija out) vrijedi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-09-08, 16:08   #1 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Šanse

Koliko puta treba osobi pružiti šansu?

Jednu! Dvije? Tri?

Možda ovdje (da, recite da je Biblija out) vrijedi ono kada su Isusa pitali koliko puta treba oprostiti bratu? Da li je dovoljno sedam? Na što je on odgovorio ne kažem ti do sedam, nego do sedamdeset puta sedam (Mt 18, 21).

I kada se zapravo treba prestati truditi?

Ako ti je stalo i barem malo, nikada, jer svi mi vidimo trn kod drugoga, a brvno u svome oku ne.

Moje mišljenje je da treba davati šanse jer je smiješno očekivati da nas nitko ne razočara.
Ali ako ta ista osoba "zloupotrebi" dato povjerenje, i počne o tebi širiti laži i dezinformacije, te praviti te budalom, treba je prekrižiti.

Tek nakon laži davanje šansi prestaje.

ispričavam se ako je tema bila ili je stavljena na pogrešno mjesto... kako bilo, moderatori će znati kaj napraviti

Zadnji Uredio dorina : 04-09-08 u 16:11.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 16:14   #2 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,551
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
Re: Šanse

Treba davati šanse onoliko puta koliko misliš da ih ta osoba zaslužuje, a neki put je i kazna potrebna da shvati ozbiljnost svojih riječi i djela.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 16:16   #3 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,357
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Dva put. Jer je prvi zajebo iz neznanja. Drugi put ako zajebe onda ga libo kifla
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 16:20   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-08-08
Godina: 23
Poruka: 172
Danwari se izdvaja iz maseDanwari se izdvaja iz maseDanwari se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Dva put. Jer je prvi zajebo iz neznanja. Drugi put ako zajebe onda ga libo kifla

Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me...
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 20:41   #5 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,930
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:

Potpisujem....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 20:42   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,320
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

Citat:
evo i ja potpisujem
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 20:45   #7 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,424
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Ja obično rijetko kome dam drugu. Ako me netko zaje**, teško će to napraviti više puta, osim ako mi je do osobe jako stalo. Onda sam glupava i sklona davati šanse do unedogled, ali opet sve ovisi o čemu se radi. Npr. da me muškarac udari, ne bi dobio drugu šansu.

Santa baby, so hurry down the chimney tonight
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 20:48   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,320
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

točno...evo ispravit ću se-ovisi o kojoj se stvari radi...nakon nekih postupaka nema druge šanse
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 20:49   #9 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
Npr. da me muškarac udari, ne bi dobio drugu šansu.
Pa naravno. To se podrazumijeva.
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 20:52   #10 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,424
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pa naravno. To se podrazumijeva.
u RL- u često i ne. Koliko žena godinama trpi zlostavljanje?

Santa baby, so hurry down the chimney tonight
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114