| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šanse u Društvo forumu; Koliko puta treba osobi pružiti šansu? Jednu! Dvije? Tri? Možda ovdje (da, recite da je Biblija out) vrijedi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Šanse Koliko puta treba osobi pružiti šansu? Jednu! Dvije? Tri? Možda ovdje (da, recite da je Biblija out) vrijedi ono kada su Isusa pitali koliko puta treba oprostiti bratu? Da li je dovoljno sedam? Na što je on odgovorio ne kažem ti do sedam, nego do sedamdeset puta sedam (Mt 18, 21). I kada se zapravo treba prestati truditi? Ako ti je stalo i barem malo, nikada, jer svi mi vidimo trn kod drugoga, a brvno u svome oku ne. Moje mišljenje je da treba davati šanse jer je smiješno očekivati da nas nitko ne razočara. Ali ako ta ista osoba "zloupotrebi" dato povjerenje, i počne o tebi širiti laži i dezinformacije, te praviti te budalom, treba je prekrižiti. Tek nakon laži davanje šansi prestaje. ispričavam se ako je tema bila ili je stavljena na pogrešno mjesto... kako bilo, moderatori će znati kaj napraviti
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 04-09-08 u 16:11. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šanse Dva put. Jer je prvi zajebo iz neznanja. Drugi put ako zajebe onda ga libo kifla
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-08 Godina: 23
Poruka: 172
![]() ![]() ![]() | Re: Šanse Citat:
![]() Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me...
__________________ ...always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else... | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Purger | Re: Šanse Citat:
Potpisujem....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šanse Ja obično rijetko kome dam drugu. Ako me netko zaje**, teško će to napraviti više puta, osim ako mi je do osobe jako stalo. Onda sam glupava i sklona davati šanse do unedogled, ali opet sve ovisi o čemu se radi. Npr. da me muškarac udari, ne bi dobio drugu šansu.
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šanse u RL- u često i ne. Koliko žena godinama trpi zlostavljanje?
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.