Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 51

savijet i utiješna riječ

Raspravljate o temi savijet i utiješna riječ u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Eto,s obzirom da mi se čini da nedostaje topline u postojećim temama predlažem ovu temu kao mjesto za utijehu i ...

Starter
    Datum registracije
    24-09-09
    Poruka
    27
    Liked
    0 times

savijet i utiješna riječ

Eto,s obzirom da mi se čini da nedostaje topline u postojećim temama predlažem ovu temu kao mjesto za utijehu i toplu riječ dobrih duša. Znate ono,kad vas nešto tišti i muči a neznate kome bi se obratili i riješili neku zavrzlamu. Pomozimo jedni drugima..Možda baš netko od nas ima odgovor za onog drugog...

Starter
    Datum registracije
    24-09-09
    Poruka
    27
    Liked
    0 times

Re: savijet i utiješna riječ

Eto ja sam prva načela temu,pa ću ja i prva potražiti nečiji savijet i pojadati se. Prije tri mjeseca mi je umro otac i otada me stalno proganja misao da mi život protječe a ja stojim na mjestu. Radim posao koji nevolim i godine mi nisu pomogle da otkrijem što bih ja to voljela u životu raditi a da od toga i živim....Bojim se da ću se probuditi s istim osjećajem nezadovoljstva i kroz nekoliko godina i osjećati kao da je sve neuspjeh....

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Nisam vješta s riječima tako da nemam savjeta ni utješne riječi, ali ti mogu poslati jedan virtualni zagrljaj iako neće pomoći

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Ni ja nisam vješta s riječima, nisam dobra u pružanju utjehe.
    Žao mi je zbog tvog oca.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

KURŠLUS Avatar od korisnika cina
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    6,178
    Liked
    221 times

Citat Pravi autor: flisar Pogledaj Poruke
    Radim posao koji nevolim i godine mi nisu pomogle da otkrijem što bih ja to voljela u životu raditi a da od toga i živim....
    budimo realni..raditi posao koji volis i zivjeti od njega u danasnje vrijeme je skoro nemoguce

nemoj u svom zivotu gledati samo negativne stvari, pokusaj se vise usredotociti na pozitivno

kad ne mozes promijeniti situaciju promijeni stav
    jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,313
    Liked
    154 times
    flisar tebi treba malo motivacije... nije bitno kojim se poslom bavis nego cilj koji tim poslom zelis postici...

ajde budem te malo skockao da vidmo t urubikovu kockicu

moras naci nesto sto te posebno fascinira u zivotu... nesto sto ti se posebno sviđa... moras otkriti dubinu svoje unutrašnjosti...
    neki vole naprimjer slikati, i na taj način ispoljavaju svoju kreativnost a time ujedno i jačaju osjećaj prema životu... znaš ono čovjeka posebno veseli kada nešto napravi... zažmiri kao da ispred njega nema ničega ode mislima negdje daleko, vrati se nazad i ugleda svojih ruku djelo...
    tada su ti emocije ispunjene... a jedan mali sanak ostvaren.

naravno to je bio samo jedan primjer... postoje i drugi, ali to zavisi od onoga čemu je tvoja unutrašnja energija sklona stvarati i s čime se osjeća sretnom i još više jača...
    Zadnji Uredio Wamp : 25-09-09 u 13:00

Starter
    Datum registracije
    24-09-09
    Poruka
    27
    Liked
    0 times

Hvala na svim pozitivnim vibrama i savijetima.Jedino se ne bih složila da čovjek nemože u životu raditi što ga veseli i od toga živjeti. Imam primjera pored sebe.Istina da su to hrabri(ili ludi kako bi neki rekli)ljudi...i puno su riskirali..ali uspjeli su...Sa jasnim ciljem i pozitivnim razmišljanjem se cilj i može ostvariti. Valjda nas ovakve situacije (kad nekog izgubimo) podsjete na to koliko kratko smo u posjeti na zemlji.A možda je kriza identiteta kod nekih stalna. ha ha

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,313
    Liked
    154 times

ono što oni rade i prave je samo oruđe koje će poslužiti da ostvare svoj san... nikako nije ostvarenje sna

rekao sam ti već... t osve zavisi od tvoje unutrašnje energije koja kreira tvoju ličnost.
    ako nešto radiš što joj odgovara ona jača, ako ju ograničavaš ili gušiš ona pati...

Starter
    Datum registracije
    24-09-09
    Poruka
    27
    Liked
    0 times

Daredevile,znam ja dobro da nas takve stvari drže u životu i da ja uspijesno svoju kreativnu energiju pometem pod tepih. To je valjda već sada drugi problem koji bi se nazvao nesigurnost i sve su to bolesti kojima ima ljeka ali treba se potruditi da ih se izlječi!Valjda mi je sad takva faza u životu kad bi htijela da netko sve riješi umijesto mene i servira mi...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: flisar Pogledaj Poruke
    sad takva faza u životu kad bi htijela da netko sve riješi umijesto mene i servira mi...
    A nažalost, tako ne ide. Dok se ne pobrineš sam za sebe, ništa se neće dogoditi.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku