ne postoji ni takav muškarac ni takva žena.
možda idealan muškarac ili žena za nekoga...
savršeni ljudi ne postoje...svatko ima mana...a čim imaš mana nisi savršen
Raspravljate o temi Savršen/a muškarac ili žena u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Tko je po vama savršen/a mušarac ili žena?...
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
ne postoji ni takav muškarac ni takva žena.
možda idealan muškarac ili žena za nekoga...
savršeni ljudi ne postoje...svatko ima mana...a čim imaš mana nisi savršen
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
Ok ali ajd približno savršen cirka 90%
pametan,samouvjeren,iskren,dobar,nježan muškarac... da ima svoje ja da zna i da zagalami na mene i naljuti se kad nešto krivo naparavim a ne da je pi--ica koji mi dopušta da radim šta želim makar mu to i smetalo..da nije sebičan,glup,bezobrazan...i naravno da zna šta želi u životu i ima neki cilj...
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
Pa ti to nabrajaš moje osobinea ja nisam ni 70% savršen
![]()
meni je "savrsen" muskarac onaj koji ne pije, ne drogira se, koji ne radi sranja, koji nikad nece vikati na mene, koji nije nasilan i bezobrazan, koji me nikad nece vrijedjati i omalovazavati, koji ce me postovati i voljeti isto koliko i ja njega, ako ne i visemislim da se na sve ostale mane moze zazmiriti i moze im se prilagoditi... nisam niti ja savrsena pa tako ne trazim niti savrsenog muskarca.. ali ovo gore je neki minimum kojeg moj muskarac mora imati
![]()
savršen muškarac(po mom mišljenju): inteligentan, da ima suhi humor(znaci da se ne smije u svi 16 kad rece nešto duhovito), ozbiljan ali drag, pristojan, kavalir prema ženskima a posebno prema svojoj curi..
Moja savršena cura/žena je ona koja je dobra i pametna.
Naravno da baš nepije (C2H5OH) puno, po mogućnosti nepuši cigarete, da ima imalo smisla za humor i da se možemo dogovoriti oko istih stvari. Nemoramo imati iste interese jer se suprotnosti privlače i daj je omiljena poza proza![]()