| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi sjećate li se... u Društvo forumu; Nažalost nemam tih iskustava ali potrudit ću se malo bolje pa ću se javit.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sjećate li se... Citat:
zašto lažeš? mozda neznas sta su repehttp://www.croportal.net/forum/korisnik/le-frog/ | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sjećate li se... Od Prike i to "evala ti" ![]() On mene pitao "hoćeš se udat, mala?" a ja rekla "može"... pa mi dao reputaciju. Barem nešto ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sjećate li se... Nisam ziher da li od Silenca ili Sahase jer sam upao u flame sa Eowyn prilikom mog predstavljanja kad mi je poručila da necu dugo opstati na forumu. Eat this Eowyn ![]() Ili Dadiza ili Tarqinuo zbog "zanimljivog" uvodnog predstavljanja. Davno je to bilo. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sjecate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:22.

zašto lažeš? mozda neznas sta su repe

a