| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi skok sa padobranom u Društvo forumu; razmišljate li o skoku sa padobranom,,i jel netko to već učinio?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skok sa padobranom Razmišljam i želim već jako dugo, nisam nikad skočio, al nadam se da hoću
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skok sa padobranom planirala sam ali nisam imala prilike...prije par mjeseci tip sto radi samnom ima dosta skokova iza sebe i rekao je da mi moze ispuniti zelju...samo da svaki skok kosta i ako cu platiti da nema frke. Eto, skupljam hrabrost da to napravim ![]()
__________________ Svatko umire, ali malo nas zaista živi |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: skok sa padobranom Veoma zanimljiva tema... Ja sam kao nešto razmišljala o tome mada nikad nisam probala ali kad pomislim na to naježim se, pa se uplašim , pa želim osetiti taj adrenalin, pa opet se naježim...i tako u krug Ali nadam se da ću jednom to i uraditi!
__________________ ♥ |
| | |
![]() |
| Tagovi: pad, skok |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:06.