| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Sličnosti sa forumašem/forumašicom u Društvo forumu; Da li ste uočili da imate neke sličnosti s nekim od forumaša? Ja sam na temama upoznavanja i druž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sličnosti sa forumašem/forumašicom Da li ste uočili da imate neke sličnosti s nekim od forumaša? Ja sam na temama upoznavanja i druženja skužila da najviše sličnosti imam sa prosperom.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sličnosti sa forumašom Carllito, "dušo", "forumski dečko moj", ne trudi se biti duhovit ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Sličnosti sa forumašom Daidza i ja ko dva blizanca....skoro po svemu osim fizički ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sličnosti sa forumašom razmišljanja najsličnija mojima primjećujem kod anthlona i joksa, a što se cura tiče - vatra (koje nam nema ) i wamp.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sličnosti sa forumašom Baš sam htjela napisati Ševa po stavovima, Dar1, Bluebird i Dorina... A po osobnosti ne znam, Cina me nekim svojim postovima znala podsjetiti na mene, kao da sam ja pisala. Po zajebanciji mi najsličnija Dadyml, Mišić, Miksi... Ali sve je to nekako klimavo kad ih ne poznam osobno, pa mogu zaključivati samo po postovima.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 22-05-08 u 13:32. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:23.

kakvi komplimenti.. cure,
) i wamp.