| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Sličnosti sa forumašem/forumašicom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: VanderHook kakvu škembu sam dobil s nefertiti....hehehe a ne samo zbog škembe, jelda? ti si moj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sličnosti sa forumašem/forumašicom a ne samo zbog škembe, jelda? ti si moj prvi najdraži forumaš...kojeg nema u zadnje vrijeme buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sličnosti sa forumašem/forumašicom uuuuu... ovakvi komplimenti bi me mogli pretvorit u umišljeno, uobraženo, bahato smeće ![]() nema to veze sa zvijezdama, ni sa kukcima. To je jednostavno tak. Kak ne. ja sam uvijek sretan. oćeš nećeš. To je zato jer jedem puno mahuna ![]() Škorpioni valjda jesu kukci ili šta? ![]() |
| | |
| | #73 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sličnosti sa forumašem/forumašicom Da, ja sam inače plitka i površna i to sa horoskopom sam mislila ozbiljno ![]() Bravo ti ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #75 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sličnosti sa forumašem/forumašicom ![]() ne, di to pise... samo kazen da ona svoje moze sredit ako joj to smeta ![]() samo sad je pitanje zasto si se ti osjetila tako prozvanom ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sličnosti sa forumašem/forumašicom Meni uistinu nije jasno zašto? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Sličnosti sa forumašem/forumašicom Citat:
![]() ti si mi preopasna pica....ti si mi više za zaljubiti i za hodati a to baš nebi išlo......hehe ![]()
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sličnosti sa forumašem/forumašicom Po postovima sličnosti imam sa White devil, Tigrom, evom, nespretnom, Neff, carica ...To je to koliko sam mogla da primetim.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. Zadnji Uredio Lulu Bg : 05-07-08 u 13:21. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:22.

onda jos bolje prirodne su uvik lipse