| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Slikajte vaš kompjuter i stol s kojeg pišete u Društvo forumu; Imaš pravo, ali samo zato što sam slikao gornje redove.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
Poruka: 335
![]() | Re: Slikajte vaš kompjuter i stol s kojeg pišete Citat:
![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Slikajte vaš kompjuter i stol s kojeg pišete Prihvaćam pravo na različitost. I ja sam vrlo neuredan, zato mi i treba ogroman stol, i ogromna polica. Jedino što čuvam su ulazne fakture, a jedino njih trenutno spremam u registratore. Ostale papire koji se mogu ponovo isprintati odmah bacam. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
![]() | Re: Slikajte vaš kompjuter i stol s kojeg pišete ja ne bacam ni ono što mi više netreba, a kamoli ono što mi treba pa makar to mogo ponovo isprintati. uostalom na ovakav način samo nedam pristup čistaćici blizu stola. kad vidi stol pobriše prašinu sa 5 kvadratnih centimetara gdje vidi stol i ode. ![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Slikajte vaš kompjuter i stol s kojeg pišete Moja čistačica pokupi sve papire u ubaci u zato predviđen regal, zgužvane baca u smeće, kao i sve što ona smećem procjeni, jednom mi je čak bacila slomljeni head fon, onaj s zvučnom karticom što se šteka u USB. Novi košta oko 500 kn. |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() | Re: Slikajte vaš kompjuter i stol s kojeg pišete e zato joj nedam ni blizu uvjek napravi neki pićvajz
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() | Re: Slikajte vaš kompjuter i stol s kojeg pišete a men nešto kažež ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: kojeg, kompjuter, pis ete, slikajte, stol, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:20.

: