| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Slike iz djetinjstva u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza Evo i mene napokon. Na slvim slikama sam ovaj lijevo Joj moram i ja svoje skenirat.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Slike iz djetinjstva Joj moram i ja svoje skenirat.. Pretpostavljam da na prvoj slici držiš Porina kojeg si osvojio za svirku na drugoj slici? hehe (čini mi se da ti je nešto stakleno u rukama)
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 29-04-07 u 01:37. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: Slike iz djetinjstva To ti je po redoslijedu složeno: Krenuo sa ugostiteljskim poslom, vidio da tu nema kruha pa se bacio na svirku. A na zadnjoj se ubiru nagrade od toga ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Slike iz djetinjstva Nekoliko dana sam bio odsutan i sad sam se jako ugodno iznenadio ovim novim - starim slikičicama. Curice su prave princeze. Daidza nije mi jasno koji si ti na posljednjoj slici?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: djetinjstva, slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Kako stavljati slike na croportal | IggieSlut | Recycle Bin | 3 | 12-11-05 23:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.

Vjerojatno su i oni slatki