Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi slušanje glasne muzike u autu? u Društvo forumu; kad san sam u autu raspizdim muziku do kraja jer mi je dosadno do boli ali ostavim zatvoren prozor da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-10-06, 18:43   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 231
keky_98 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku keky_98
Re: slušanje glasne muzike u autu?

kad san sam u autu raspizdim muziku do kraja jer mi je dosadno do boli ali ostavim zatvoren prozor da ne davim druge s mojom muzikom.....ali ako je neko samnom u autu onda je muzika dovoljno tiha da mozemo razgovarati...
keky_98 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 19:38   #12 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,772
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ima trenutaka kad volim glasno slušat muziku u autu i to uglavnom rap,hip-hop...
Narodnjaci nikako !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 19:50   #13 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

nek ljudi slusaju glasno ok, al da se svi moraju okrenut da vide ko to nabija (recimo narodnjake) nisam za to

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 20:09   #14 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,418
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Dok sam bio mlađi nisam imao dovoljno jako pojačalo, bio sam sretan ako je radio bio glasniji od motora,
a sad u pravilu ne, ali nekidan na radiu čuo Tunder struck, i pojačao toliko da su se retrovizori počeli tresti.
Inače svaki put kad čujem preglasnu muziku iz tuđeg automobila posumnjam u mentalno zdravlje osobe koja je u autu.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 20:35   #15 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,519
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

pa,ovisi

opizdim jako sebi za dušu,al ne da mi se sve trese nego onako elegantno. kad vozim neke solo rute malo dulje onda palim klimu i rock till the clock u autu..

a ima dana i kad samo slušam neku radio stanicu ili čak niti ne palim radio
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 21:07   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 31
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Zavisi o raspoloženju, ali većinom ne razvaljujem zvučnike u autu. Ne vidim neki dobar razlog zašto bi si razbijala bubnjiće.
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 21:36   #17 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

ne podnosim buku, pa tako ni glasno slušanje glazbe, ni u autu ni nikako...
Wamp je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-06, 00:07   #18 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ja cesto volim raspalit neku dobru klasiku tipa wild boys
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-06, 00:48   #19 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,523
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

živcira me glasna glazba, lagano, tek toliko da nešto svira, osim ako me pucaju koje kakvi filmovi
Odgovori sa citatom
Star 15-10-06, 18:23   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Poruka: 668
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

...više volim slušati zvuk motora...nekad je to jako bitno! jako rijetko onak glasno pojačam! možda češće u kombiju
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: autu, glasne, muzike, slus anje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114