| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi slušanje glasne muzike u autu? u Društvo forumu; kad san sam u autu raspizdim muziku do kraja jer mi je dosadno do boli ali ostavim zatvoren prozor da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: slušanje glasne muzike u autu? kad san sam u autu raspizdim muziku do kraja jer mi je dosadno do boli ali ostavim zatvoren prozor da ne davim druge s mojom muzikom.....ali ako je neko samnom u autu onda je muzika dovoljno tiha da mozemo razgovarati... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: slušanje glasne muzike u autu? Ima trenutaka kad volim glasno slušat muziku u autu i to uglavnom rap,hip-hop... Narodnjaci nikako !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: slušanje glasne muzike u autu? nek ljudi slusaju glasno ok, al da se svi moraju okrenut da vide ko to nabija (recimo narodnjake) nisam za to
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Nježni predator | Re: slušanje glasne muzike u autu? Dok sam bio mlađi nisam imao dovoljno jako pojačalo, bio sam sretan ako je radio bio glasniji od motora, a sad u pravilu ne, ali nekidan na radiu čuo Tunder struck, i pojačao toliko da su se retrovizori počeli tresti. Inače svaki put kad čujem preglasnu muziku iz tuđeg automobila posumnjam u mentalno zdravlje osobe koja je u autu. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,519
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? pa,ovisi opizdim jako sebi za dušu,al ne da mi se sve trese nego onako elegantno. kad vozim neke solo rute malo dulje onda palim klimu i rock till the clock u autu.. a ima dana i kad samo slušam neku radio stanicu ili čak niti ne palim radio
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? Zavisi o raspoloženju, ali većinom ne razvaljujem zvučnike u autu. Ne vidim neki dobar razlog zašto bi si razbijala bubnjiće. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #19 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? živcira me glasna glazba, lagano, tek toliko da nešto svira, osim ako me pucaju koje kakvi filmovi ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Tagovi: autu, glasne, muzike, slus anje |
« skok sa padobranom
|
Boje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.