| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi slušanje glasne muzike u autu? u Društvo forumu; imam pioneerca mp3 u autu i iza sam ugradio ovale pioneerove od 330 W , i rokaju žestoko, već sam odavno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| next best thing | Re: slušanje glasne muzike u autu? imam pioneerca mp3 u autu i iza sam ugradio ovale pioneerove od 330 W , i rokaju žestoko, već sam odavno htto stavit i sub, ali kako često nešto vozim u prtljažniku onda mi nebi stvari stale, kad sam sam u autu, mislim da ću oglušit ako tako nastavim, kad je netko samnom, onda normalno slušam.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Veteran | Re: slušanje glasne muzike u autu? Ne volim da mi je muzika preglasna i vrlo rijetko baš nabijem glasno neku stvar. Niti nemam neku posebno složenu muziku sa pojačalima i subovima da bi se to pošteno čulo kad pojačam nego imam običan mp3 radio i dva zvučnika i to mi je sasvim dosta za moje potrebe. Imam jedino na radiju uključenu funkciju da mi se glasnoča pojačava s brzinom, znači kad je buka motora veća i radio se automatski pojačava i stišava...da to nemoram sam raditi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? Obavezno,ali ne prejako da se čuje izvan vozila Seljačko je kada vidim cajkaroša u kabriolitu i iz njega trešte cajke,daj utišaj to ![]()
__________________ life goes around |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? hmm... ne znam dali sam mentalno poremećen, kako neki ovdje kažu za glasnu mjuzu ![]() ali ne mogu...ja se ne mogu pomoć, evo, žao mi je da ispadam narodnu vani seljačina ali ja ne mogu bez da rokam... auto mi je pun muzike i sad ako odem van..prvo je neka normalna glasnoća...pa naiđe dobra stvar...op pojačanje...pa još..i vozim se a zika trešti a ja uživam ako vi kažete da to djeluje ko seljo, najvjerovatnije je neko već uperio prstom u mene i smijao se ali možda ne u velikoj mjeri jer iz auta isključivo praši ovisno o raspoloženju hip-hop, novi i iz 90ih, hr mjuza tipa Laufer, Songkillersi, Dino, Toni...i dobra stara mjuza iz 80ih i 90ih, U2, Simple Minds, Skunk Anansie, i da ne nabrajam Ja to gledam sa druge strane - možda nekom na nekoj autobusnoj stanici uljepšam trenutak ![]() Jednom sam se vraćao doma polu pijan i nabijem do kraja Faith No More - Easy, a neka ekipa šta je išla doma pješke se naklonila i palac gore, eto drago mi je da to bar neke veseli ![]() A etno-folk ili ajmo to reć otvoreno cajketine nikad nisu zasvirale u mom autu, iPodu ni mobitelu, a nekako mislim da ni neće ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: autu, glasne, muzike, slus anje |
« skok sa padobranom
|
Boje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.