| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi slušanje glasne muzike u autu? u Društvo forumu; ova tema me podsjetila na gospić jednom sam prolazio kroz gospić, a ono neka seljačina vozi 15km/h ruka do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,351
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? ova tema me podsjetila na gospić jednom sam prolazio kroz gospić, a ono neka seljačina vozi 15km/h ruka do poda, a zlatna narukvica se vuče po asfaltu i ostavlja trag kao da je bager kopao kolko je teška(ovo je slikovito ), narodnjaci pojačani do kraja i mahne svakom koga sretne na ulici ![]() OT:ne pojačavam nikad jako muziku, ali ako pojačavam onda pojačavam meni dragu pjesmu i obavezno zatvorim prozore ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: slušanje glasne muzike u autu? ne pojacavam bas jako muziku u autu jer mi zvucnici pocnu sumit i lupat bezveze ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 188
![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? Citat:
![]()
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d | |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? svaka cast jel imas msn
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? ![]() ![]() ![]() ne pjeva li predivno... za sve one koji slusaju cajke ![]() ![]() ![]()
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 317
![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? Ma bravo, svaka čast!!! koje krasne pisme velikih umjetnika!!! SVE 3!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šlušan muziku glasno u svon autu i samo za svoj gušt!!!! I mogu sve slušat al cajke brate neću nikad!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: autu, glasne, muzike, slus anje |
« skok sa padobranom
|
Boje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:27.

), narodnjaci pojačani do kraja i mahne svakom koga sretne na ulici