| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi slušanje glasne muzike u autu? u Društvo forumu; ne volim uopće glasnoću, ili možda imam predobar sluh pa mi baš tutnji u glavi... u autu no chance, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? ne volim uopće glasnoću, ili možda imam predobar sluh pa mi baš tutnji u glavi... u autu no chance, pogotovo kad negdje putujem dalje jer ne čuješ što ti ''auto'' govori |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 188
![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? Citat:
svako ima svoj still i svoj ukus stoga...molim lijepo
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: slušanje glasne muzike u autu? vrat glazbe koju obozavam se jednostavno MORA slusati glasno ( it*s heavy baby) ![]()
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #65 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? ne baš, to me probija, uopće preglasna muzika osim u disku i sličnim, za to predviđenim mjestima, me totalno nervira ponekad za gušt znam doma ili u autu navinut
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slušanje glasne muzike u autu? skuril sam opet zadnji desni zvuchnik..a jebiga...to je zbog visokog Ce... ma neznam.. navinem za sebe ne da drugi chuju...ne spushtam prozore dolje i ne izbacivam lakat van.. woofer obavezno mora biti.. imam magnata 400w i taman mi nije..netreba mi nish jache taman za mene kolko mi treba..eh kad bu bio moj auto..bit che i bolje muzike.. ali loud and pride..
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| | |
![]() |
| Tagovi: autu, glasne, muzike, slus anje |
« skok sa padobranom
|
Boje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:06.

funky_d