| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli u Društvo forumu; evo ja gledajući Red Carpet čuo izraz "zbigecat" kojeg vec davno nisam čuo i puko sam od smijeha... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,460
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli evo ja gledajući Red Carpet čuo izraz "zbigecat" kojeg vec davno nisam čuo i puko sam od smijeha ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli Bila sam kod prijateljice i prijatelja pa su mi prepričavali šta sam jučer pričala i radila. Mal sam se ubila, pa se ne sjećam baš svih dijelova. ![]() Izvodila sam gluposti, naravno, pa sam se morala smijat kad sam čula.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 11
![]() | Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli vidio sam u 7 ujutro na kvatricu kako lik pljacka zensku na bankomatu...mora se priznat covjeku barem je rano poceo jel al pazi scenu - izlazim sa tramvaja, u polusnu, vidim zenska neka kod bankomata i lik sa spidkom i rokezom pored nje... samo po sebi cudan prizor jer je preblizu lik, obicno se ljudi udalje jel, da ne vide pin i to... i sad cini se meni kako mu zena nesto daje... i prolazim dalje i mislim si nema jebene teorije da lik pljacka trebu nasred kvatrica kad ima pun q ljudi sta idu na posao... medutim jel, okrenem se i vidim da fakat lik ima noz u ruci i taman njega vidim i lik uzo pare i oso... mislim si dal se mijesat ili ne? zakljucio sam kako je prerano za ista osim spavanje u busu p.s : lijepo je vidit kako si ljudi pomazu, to je najvaznije ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 11
![]() | Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli gradanska duznost u 7 am mi je da spavam... al gle bar je lik pobjego nije nista zeni napravio, druga bi stvar onda bila. Pare su pare, ne isplati se zbog toga riskirat svoje psihicko i fizicko zdravlje ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
![]() | Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli Citat:
papak ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli "Otok Pag gotovo je potpuno ostao bez vode. Trenutačno je na Pagu uz 10.000 mještana i 60.000 turista. Gosti ne žele plaćati apartmane 60, 80 i više eura na dan, a da se nemaju gdje istuširati. No žale se i domaći, već na rubu živaca. Najviše su ogorčeni iznajmljivači apartmana, kojima bi, zbog vodoopskrbnog kolapsa, mogla u vodu pasti planirana zarada. " Hahahahahahaa koja igra rijeci... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
![]() |
| Tagovi: culividjeli, danas, koju, smijes na, ste, stvar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.

Hrbarost im samo u ustima i nigdje drugdje 

koja igra rijeci...