Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli u Društvo forumu; evo ja gledajući Red Carpet čuo izraz "zbigecat" kojeg vec davno nisam čuo i puko sam od smijeha...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-07-06, 20:01   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,460
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli

evo ja gledajući Red Carpet čuo izraz "zbigecat" kojeg vec davno nisam čuo i puko sam od smijeha

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 21:05   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase
Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli

Bila sam kod prijateljice i prijatelja pa su mi prepričavali šta sam jučer pričala i radila. Mal sam se ubila, pa se ne sjećam baš svih dijelova.
Izvodila sam gluposti, naravno, pa sam se morala smijat kad sam čula.
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 00:57   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 11
dembo se izdvaja iz mase

vidio sam u 7 ujutro na kvatricu kako lik pljacka zensku na bankomatu...mora se priznat covjeku barem je rano poceo jel

al pazi scenu - izlazim sa tramvaja, u polusnu, vidim zenska neka kod bankomata i lik sa spidkom i rokezom pored nje... samo po sebi cudan prizor jer je preblizu lik, obicno se ljudi udalje jel, da ne vide pin i to... i sad cini se meni kako mu zena nesto daje... i prolazim dalje i mislim si nema jebene teorije da lik pljacka trebu nasred kvatrica kad ima pun q ljudi sta idu na posao... medutim jel, okrenem se i vidim da fakat lik ima noz u ruci i taman njega vidim i lik uzo pare i oso... mislim si dal se mijesat ili ne? zakljucio sam kako je prerano za ista osim spavanje u busu

p.s : lijepo je vidit kako si ljudi pomazu, to je najvaznije
dembo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 01:01   #4 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Eto šta su muškarčine Hrbarost im samo u ustima i nigdje drugdje

Ovo je definitivno najsmješnije što sam danas čula
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 01:03   #5 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,460
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

zanemario si građansku dužnost

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 01:17   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 11
dembo se izdvaja iz mase

gradanska duznost u 7 am mi je da spavam... al gle bar je lik pobjego nije nista zeni napravio, druga bi stvar onda bila. Pare su pare, ne isplati se zbog toga riskirat svoje psihicko i fizicko zdravlje
dembo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-06, 12:42   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 451
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

A da ju je ubo nožem onda bi rekao život je život, ne dam ja svoj za njezin?
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-06, 15:47   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
Freeman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dembo
vidio sam u 7 ujutro na kvatricu kako lik pljacka zensku na bankomatu...mora se priznat covjeku barem je rano poceo jel

al pazi scenu - izlazim sa tramvaja, u polusnu, vidim zenska neka kod bankomata i lik sa spidkom i rokezom pored nje... samo po sebi cudan prizor jer je preblizu lik, obicno se ljudi udalje jel, da ne vide pin i to... i sad cini se meni kako mu zena nesto daje... i prolazim dalje i mislim si nema jebene teorije da lik pljacka trebu nasred kvatrica kad ima pun q ljudi sta idu na posao... medutim jel, okrenem se i vidim da fakat lik ima noz u ruci i taman njega vidim i lik uzo pare i oso... mislim si dal se mijesat ili ne? zakljucio sam kako je prerano za ista osim spavanje u busu

p.s : lijepo je vidit kako si ljudi pomazu, to je najvaznije

papak
Freeman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-06, 22:20   #9 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,912
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

"Otok Pag gotovo je potpuno ostao bez vode. Trenutačno je na Pagu uz 10.000 mještana i 60.000 turista. Gosti ne žele plaćati apartmane 60, 80 i više eura na dan, a da se nemaju gdje istuširati. No žale se i domaći, već na rubu živaca. Najviše su ogorčeni iznajmljivači apartmana, kojima bi, zbog vodoopskrbnog kolapsa, mogla u vodu pasti planirana zarada. "

Hahahahahahaa koja igra rijeci...
Odgovori sa citatom
Star 23-08-06, 20:50   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

maloprije sam na telefon ovom jednom dečku rekla "čut ćemo se malo sutra" umjesto malo kasnije
oboje smo se smijali jedno minutu
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: culividjeli, danas, koju, smijes na, ste, stvar

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108