| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli u Društvo forumu; to se samo tebi može dogoditi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| eXt | Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli Prijatelj me pitao: "Imaju li oni eurokrem u Americi?" ![]() P.S. Iako nema nikoga drugog na forumu, vec sam jedno 15 puta kliknio na "Prikazi sve nove poruke"... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| next best thing | Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli prijateljica mi je rekla za Ivanu Kindl, "Pa jel se ta trudi bit ružna",ja sam krepo od smijeha, i dobar lajn za kajlu, pa jel se ti trudiš bit ruž(n)an. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli Citat:
de dovedi nam tog da se malo smijemo ![]() Meni je smiješno što moj dragi moju ribu koja je vrste banana zove bananko I stalno ga nešta komentira: joj vidi-bananko izašao van, joj vidi bananko obilazi biljke Umrem od smijeha sad kad mi netko bananka spomene ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| eXt | Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli Citat:
Kad je on u drustvu, ne moze bit lose nikako... ![]() Bas cu mu rec da navrati, ali ne virujen da oce..
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smiješna stvar koju ste danas čuli/vidjeli Čekala sam prijateljicu dok se sunčala u solariju, i otvorila su joj se vrata taman kad se ustajala a ja sam se kad smo išle kući cijelim putem smijala jesam bezobrazna ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: culividjeli, danas, koju, smijes na, ste, stvar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.