| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Spojene obrve u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BeLlY_DaNcEr pa aj molim te reci kako bi njoj bolje stajalo??? čovjek stvarno nemože znati, ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 340
![]() | Re: Spojene obrve vidiš baš gledam i meni su se spojile nekako , al šta ja znam dal da čupam ![]()
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spojene obrve Ja imam spojene obrve... hmm.. malo. ali ne kao momčilo krajišnik ![]() Ko je ono rekao da ima nešto protiv ![]() ...i znate šta vi koji to nemate... ja mogu počupat tih par dlaka i imat obrve ko vi, ali vi ih ne možete posadit i imat obrve ko ja sad ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spojene obrve Nemam spojene obrve tako da se ne zamaram s tim. Žene ih počupaju tako da ni neznaš dal su im spojene. Muški,...eh... ma tko gleda muške.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Spojene obrve Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: Spojene obrve meni je to malo čudno ![]()
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
![]() |
« Pitajte me
|
Rokovnik »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.