| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; Sjedim danas u tramvaju i ulazi jedna prekrasna cura s jako kratkom kosom (možda 9 mm) unutra, te se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Sjedim danas u tramvaju i ulazi jedna prekrasna cura s jako kratkom kosom (možda 9 mm) unutra, te se stane do mene. Bila je zaista jako lijepa, imala je zelene oči i djelovala je baš simpatično! Po mom poimanju ima mrak tijelo i njezina odjeća je savršeno bila usklađena... Pogledala sam ju i pomislila "nikad u životu nisam vidila ženu kojoj kratka kosa tako dobro stoji"... međutim preko puta su sjedila dva muškarca, od koji 50-ak godina (očito nacugana) i počeli na glas komentirati "da kakav je to lučki radnik..." "kakva je to žena..." "da se može posrati na emacipaciju kad tako izgleda..." Cura je samo stajala i počela se crveniti, baš mi je bilo žao. Da izbjegne sukob (jer nije to mogla slušati) izašla je na sljedečoj stanici van... Moja pitanja glase: Da li bi vi mogli biti s curom koja ima kraću kosu od vas? Šta mislite o curama s kratkom kosom? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,460
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? lučki radnik ![]() nemam ništa protiv kratke kose..naravno ako to curi dobro stoji ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 25-10-06 u 18:48. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Meni su super cure sa kratkom kosom ! Ako im naravno dobro stoji a ne da izgleda ko lučki radnik... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Ma kratka kosa je je zakon!!! Lice više dolazi do izražaja, osmjeh, oči.. ma sve!!!! Meni su ženske sa kratkom kosom super super super!!!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.