Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; Sjedim danas u tramvaju i ulazi jedna prekrasna cura s jako kratkom kosom (možda 9 mm) unutra, te se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-10-06, 18:38   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Šta mislite o curama sa kratkom kosom?

Sjedim danas u tramvaju i ulazi jedna prekrasna cura s jako kratkom kosom (možda 9 mm) unutra, te se stane do mene. Bila je zaista jako lijepa, imala je zelene oči i djelovala je baš simpatično! Po mom poimanju ima mrak tijelo i njezina odjeća je savršeno bila usklađena... Pogledala sam ju i pomislila "nikad u životu nisam vidila ženu kojoj kratka kosa tako dobro stoji"... međutim preko puta su sjedila dva muškarca, od koji 50-ak godina (očito nacugana) i počeli na glas komentirati "da kakav je to lučki radnik..." "kakva je to žena..." "da se može posrati na emacipaciju kad tako izgleda..."
Cura je samo stajala i počela se crveniti, baš mi je bilo žao. Da izbjegne sukob (jer nije to mogla slušati) izašla je na sljedečoj stanici van...

Moja pitanja glase:

Da li bi vi mogli biti s curom koja ima kraću kosu od vas?
Šta mislite o curama s kratkom kosom?
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 18:45   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,460
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom?

lučki radnik

nemam ništa protiv kratke kose..naravno ako to curi dobro stoji

Zadnji Uredio slay : 25-10-06 u 18:48.
slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 19:04   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-04
Poruka: 90
steelo je zabranio reputaciju

Većina ih je onak, baš slatka (kao trenutna miss Hrvatske) iako sam nekako pristalica djevojaka sa bujnom kosom...
steelo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 19:07   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,280
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Bojim se žena sa kratkom kosom (ne onom kosom od 1 mm već malo dužom, al opet kratkom)
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 19:22   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

ja sam bez svoje kose ko Samson....
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 19:28   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Meni su super cure sa kratkom kosom ! Ako im naravno dobro stoji a ne da izgleda ko lučki radnik...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 19:35   #7 (permalink)
Regularni forumas

Evo kao primjer:
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg miss2006_ivanaergic[1].jpg (13.2 KB, 24 pogleda)
steelo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 19:48   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ma ne izgleda uopće ko lučki radnik, nego su ju ovi baš grdo popljuvali!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 20:03   #9 (permalink)
Regularni forumas

Ne, ne, ne....
To je bio primjer lijepe djevojke sa kratkom kosom...
Evo lučkog radnika:
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg image013.jpg (9.7 KB, 21 pogleda)
steelo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 20:29   #10 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma kratka kosa je je zakon!!!

Lice više dolazi do izražaja, osmjeh, oči.. ma sve!!!!

Meni su ženske sa kratkom kosom super super super!!!!

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108