Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; Nije sve u novcima, nešto je i u nekretninama... ups, kriva tema... ontopik, cure s kratkom kosom...da, zaš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-01-08, 21:01   #101 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,486
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom?

Nije sve u novcima, nešto je i u nekretninama...
ups, kriva tema...

ontopik, cure s kratkom kosom...da, zašto ne. Al ne stoji to svakom, ko šta meni ne stoji ćelava glava (vidi prilog pod kacigom u slikama forumaša)
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 21:03   #102 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,286
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Joj, daj neseruckaj

Normalno da je važno, ali prići ćeš curi jer te fizički privlači, sumnjam da vidiš njenu dušu i karakter
ja sam iznimka,ja vidim sve
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 22:16   #103 (permalink)
... lakše je...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,554
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Dorina ne kvari mu dobar post

[quote]
Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Nije sve u novcima, nešto je i u nekretninama...
QUOTE]
Je
Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
ja sam iznimka,ja vidim sve
Mašala ti
dorina je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 22:48   #104 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,286
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

mašala
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 09:01   #105 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Nije bitno što je na glavi, već što je U glavi!!!
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 17:54   #106 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,849
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

ako joj dobro stoji nemam ništa protiv
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 18:03   #107 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,844
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ja se uskoro tako ošišam
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 18:12   #108 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 23
Poruka: 256
_Sylar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Sylar_

Ne privlace me cure sa kratkom kosom. Vise mi se svidja kad ju puste do ramena recimo ili malo ispod
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 18:22   #109 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,670
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

neke cure mi izgledaju baš lijepo sa kratkom kosom

Citat:
Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
mašala
ti si više šala nego mašala
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 18:27   #110 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,006
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

meni s kratka kosa na curama oduvijek sviđala..
kako imam izrazito kovrčavu kosu, izbjegavala sam kratku kosu.. .ali onda sam u 11 mjesecu 2007 "pukla" ..otišla frizeru i ošišala se na 1 cm...(sada je već malo duža)..prvo je svima bio šok, a nakon toga je većina rekla da je bolje, jer mi se vidi lice ...lol..a većina je ragirala: Joj, kak ti imaš ogroimne oči!!

mislim da nije važno da li je kosa duga ili kratka, već kako curi stoji i kako ju zna "nositi"...
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114