| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; Nije sve u novcima, nešto je i u nekretninama... ups, kriva tema... ontopik, cure s kratkom kosom...da, zaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Nije sve u novcima, nešto je i u nekretninama... ups, kriva tema... ontopik, cure s kratkom kosom...da, zašto ne. Al ne stoji to svakom, ko šta meni ne stoji ćelava glava (vidi prilog pod kacigom u slikama forumaša)
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #103 (permalink) |
| ... lakše je... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? ![]() [quote]Je ![]() Mašala ti ![]()
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? meni s kratka kosa na curama oduvijek sviđala.. kako imam izrazito kovrčavu kosu, izbjegavala sam kratku kosu.. .ali onda sam u 11 mjesecu 2007 "pukla" ..otišla frizeru i ošišala se na 1 cm...(sada je već malo duža)..prvo je svima bio šok, a nakon toga je većina rekla da je bolje, jer mi se vidi lice ...lol..a većina je ragirala: Joj, kak ti imaš ogroimne oči!! ![]() mislim da nije važno da li je kosa duga ili kratka, već kako curi stoji i kako ju zna "nositi"... ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
![]() |
| Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.

.ali onda sam u 11 mjesecu 2007 "pukla" ..otišla frizeru i ošišala se na 1 cm...(sada je već malo duža)..prvo je svima bio šok, a nakon toga je većina rekla da je bolje, jer mi se vidi lice ...lol..a većina je ragirala: Joj, kak ti imaš ogroimne oči!!