| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; Pa ako je zgodna i lijepa u faci.. A i tko kaze da cura s dugom kosom mora bit ljiepsa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #153 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Ja trenutačno imam oko 3 cm kose. Nisam imala petlje onak na ćelavo (iako je to bila jedna od opcija). Ako mi puhne to ću na jesen.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #154 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? mislim da svaka cura sa dužom kosom izgleda puuno bolje, nego sa kraćom.. to je moje mišljenje..
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Jao ne... ima nekih cura kojima duga kosa ne stoji, jer im zatvori lice, pa im zato više odgovara kratka. Ovisi o licu.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #158 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Citat:
Ima cura i te kako slatkih i sexy sa kratkom kosom ... Naprotiv, cak neke s kratkom kosom znaju biti puno ljepse od nekih s duzom kosom ... Treba gledati uz svoj lik kako ti bolje stoji ... O ukusima se ne rapravlja ,,, ali meni su osobno cure s kracom kosom bas simpaticne (svaka cast i onima s dugom kosom...) ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:21.

a