| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; ma znam,ja sam samo rekla svoje mišljenje... JA NE ŽELIM DA MENI KOSA BRZO RASTE!!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? ma znam,ja sam samo rekla svoje mišljenje... JA NE ŽELIM DA MENI KOSA BRZO RASTE!!!!!
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #183 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? zašto?
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #185 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? da preformuliram pitanje... zašto ti je mozak tako malouman?
| | |
| | #187 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? ne psihičkim. imam problema s dugokosim djevojkama.
| | |
| | #189 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? ajde dosta.. ![]() svako nosi kak mu paše...zaboli te za druge... OT:imam dugu kosu i nebi je nikad šišala na kratko... ![]()
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...ej,šta mi radiš,prvo me pališ,pa me onda hladiš... ...slomio si sve u meni,slomio za sva vremena... |
| | |
![]() |
| Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.