Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; ja imam dugu!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-10-06, 21:06   #11 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,153
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom?

ja imam dugu!
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 22:19   #12 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

generalno, nemam nist protiv kratke kose, naravno postoje iznimke... zato su mi gadne neke punk pola dugo-pola kratko style

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 22:24   #13 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
ja imam dugu!
Pa ošišaj se!
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 22:29   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-04
Poruka: 90
steelo je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Pa ošišaj se!
Hahaha...
I usput pitaj Damfiska što je još potrebno učiniti kako bi odgovarala njegovim idealim (skratiti noge, produljiti tijelo... tko zna kaj sve...)
steelo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 22:34   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Kratka kosa OK! Ja inače preferiram dugu, što dužu..... mislim volim se maziti!!! Oh! Nije valjda neki fetiš....hm.... A ono "lučki radnik" e bili bi brzo promjenili mišljenje da sam kojim slučajem tako nešto čuo. Ne, ne nisam nasilan, ali što mrzim ljude kad ponižavaju druge......... e nema mi gore...... stvarno se naljutim...... i još žensko.......... pa stvarno jadno!!!!!!!!!!
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 22:57   #16 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: steelo Pogledaj Poruke
Hahaha...
I usput pitaj Damfiska što je još potrebno učiniti kako bi odgovarala njegovim idealim (skratiti noge, produljiti tijelo... tko zna kaj sve...)
Ej, stari... ono je bila šala! Kužiš? Pošalica, doskočica, šaljiva primjedba, vispren komentar? Džouk? Kužiš? Get it?

Već sam na bezbroj mjesta naglašavao da nije bitna ni duga ni kratka kosa, ni velike ni male sise, ni duge ni kratke noge - bitno je što joj je u glavi, i koliko toga u glavi ima...

a kad već razgovaramo o izgledu - bitno je da je kompletna cijelina usklađena, i da ženska to što ima nosi kako treba.

Iskreno govoreći - ako je pametna i skladna, može bit i ćelava! Jebe mi se!
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin

Zadnji Uredio damfisk : 25-10-06 u 22:59.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 23:07   #17 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,234
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Kratka kosa je mnogo praktičnija i curama i dečkima.
Koliko vremena prosječna žena duge kose dnevno troši na održavanje kose.
Pa i ja se ne šišam na kratko jer to volim nego zato što mi je jednostavnije oprati i osušiti kosu od 1-2 cm, nego onu do kragne.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 23:11   #18 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,153
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

uh... uh... ostadoh pogođena tolikom iskrenošću!
imala sam cijeli život kratku kosu i jako mi je dobro stajala, ali sam na faxu odlučila da ju puštam i već mi je poprilično duga! Jako mi se ovako sviđa... međutim kada vidim cure s kratkom kosom jako mi je to slatko!
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 23:26   #19 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,484
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

ja obožavam vidjet na curi grivu... ne mora biti do poda ali da je što bujnija..
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-06, 00:27   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
ja obožavam vidjet na curi grivu... ne mora biti do poda ali da je što bujnija..
Sa ovom konstatacijom se potpuno slažem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
master je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113