| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; ja imam dugu!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? generalno, nemam nist protiv kratke kose, naravno postoje iznimke... zato su mi gadne neke punk pola dugo-pola kratko style ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #13 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Kratka kosa OK! Ja inače preferiram dugu, što dužu..... mislim volim se maziti!!! Oh! Nije valjda neki fetiš....hm.... A ono "lučki radnik" e bili bi brzo promjenili mišljenje da sam kojim slučajem tako nešto čuo. Ne, ne nisam nasilan, ali što mrzim ljude kad ponižavaju druge......... e nema mi gore...... stvarno se naljutim...... i još žensko.......... pa stvarno jadno!!!!!!!!!!![]() |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Citat:
Već sam na bezbroj mjesta naglašavao da nije bitna ni duga ni kratka kosa, ni velike ni male sise, ni duge ni kratke noge - bitno je što joj je u glavi, i koliko toga u glavi ima... a kad već razgovaramo o izgledu - bitno je da je kompletna cijelina usklađena, i da ženska to što ima nosi kako treba. Iskreno govoreći - ako je pametna i skladna, može bit i ćelava! Jebe mi se!
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin Zadnji Uredio damfisk : 25-10-06 u 22:59. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Kratka kosa je mnogo praktičnija i curama i dečkima. Koliko vremena prosječna žena duge kose dnevno troši na održavanje kose. Pa i ja se ne šišam na kratko jer to volim nego zato što mi je jednostavnije oprati i osušiti kosu od 1-2 cm, nego onu do kragne.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #18 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? uh... uh... ostadoh pogođena tolikom iskrenošću! imala sam cijeli život kratku kosu i jako mi je dobro stajala, ali sam na faxu odlučila da ju puštam i već mi je poprilično duga! Jako mi se ovako sviđa... međutim kada vidim cure s kratkom kosom jako mi je to slatko!
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
![]() |
| Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:42.

e bili bi brzo promjenili mišljenje da sam kojim slučajem tako nešto čuo. Ne, ne nisam nasilan, ali što mrzim ljude kad ponižavaju druge......... e nema mi gore...... stvarno se naljutim...... i još žensko.......... pa stvarno jadno!!!!!!!!!!
Sa ovom konstatacijom se potpuno slažem!!!!!!!!!!!!!!!!!!