| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica21 uh... uh... ostadoh pogođena tolikom iskrenošću! Jel' ja to detektiram blagu ironiju? Citat: Pravi autor: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Jel' ja to detektiram blagu ironiju? Citat:
Je li više zvižduka uzrokovala kratka ili duga kosa? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Citat:
nije bilo ni malo ironije u toj mojoj izjavi... krivo detektiraš... kolege studenti su jako zadovoljni... vidim blago dizanje glave od čitanja knjige kada uđem u predavaonu... a i na famoznim tulumima (kojih je kod nas najviše...vjerovao ili ne)... uvijek je bio popriličan broj dečki koji bi mi pravili društvo! čisto platonski... nemoj odmah s nekim perverzijama to povezivati... da ne kažem s niskim pragom morala zvižduka? ako misliš pozitivnih... pa ne znam... nisam nikad brojala... ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | |
| | |
| | #23 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Citat:
![]() Citat:
![]() A šta ću, meni su perverzije uvijek na pameti... takav sam. Ubij me. ![]() Da, mislio sam na pozitivne zvižduke. Zar postoje i drugačiji? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | ||
| | |
| | #25 (permalink) |
| Veteran | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Više volim da cura ima dugu kosu al nemam niš protiv kratke sve dok nije baš jako kratka ili skroz čelava
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,434
Ha... ha ... ha... jako duhovito! Da čisto platonski je to... Skroz normalni tulumi, bez ikakavih izgreda i tučnjave... Dostoje i drugačiji zvižduci...! Nego vratimo se mi na temu...
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. Zadnji Uredio teica : 26-10-06 u 09:59. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? ovisi... ima zena kojima kratka kosa stoji MRAK... i fakat jebeno izgledaju,lice dode do izraaja loodo, dok ima zena kojima kratka stoji odvratnoo (moja frendica), ima ona lijepo lice i sve to, al kratka kosa ![]()
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #29 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? znam dosta cura kojima kratka kosa jednostavno bolje stoji duge kose. jednostavno takav oblik lica, plus lijepe velike oči, ajoj, prekrasno!
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:08.