| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; Kratka, duga, ne vidim potrebe za favoriziranje jednog. Lijepim ljudima sve stoji dobro, a i ok je radi promjene. Volim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Kratka, duga, ne vidim potrebe za favoriziranje jednog. Lijepim ljudima sve stoji dobro, a i ok je radi promjene. Volim i dugu i kratku kosu. Platonski, jasno! A i Winona je... ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? ne sviđaju mi se takve zene
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Citat:
![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? mislim da ih ne bi trebalo karat ništa manje od onih s dužom kosom
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #38 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? budući da mi je najsexy mjesto za ljubiti s leđa ženski vrat i prijelaz prema ramenima kako drugačije reći da jaaaako volim kratku kosu, osim toga one koje znaju kratku kosu nositi, stječu dojam elegancije i emancipiranosti.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #39 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? kratka kosa moze biti opasna...ides zguza pa se zabunis....to opce nije ona...ha?....a kaj sad???..hehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Citat:
pa nemam je takvu predigru, ko pavijan ili babun.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.

pusa

a