Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; Kratka, duga, ne vidim potrebe za favoriziranje jednog. Lijepim ljudima sve stoji dobro, a i ok je radi promjene. Volim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-10-06, 15:07   #31 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom?

Kratka, duga, ne vidim potrebe za favoriziranje jednog. Lijepim ljudima sve stoji dobro, a i ok je radi promjene.
Volim i dugu i kratku kosu. Platonski, jasno!
A i Winona je...
Odgovori sa citatom
Star 26-10-06, 19:34   #32 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Winoni Ryder recimo to super stoji.. ona mi je preslatka...

Da ona je preslatka zaista... a i halle barry prekrasna ženska kojoj kratka kosa sto puta ljepše stoji od duge!!!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-10-06, 20:42   #33 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

ne sviđaju mi se takve zene
Odgovori sa citatom
Star 26-10-06, 21:06   #34 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
Da ona je preslatka zaista... a i halle barry prekrasna ženska kojoj kratka kosa sto puta ljepše stoji od duge!!!
Da, odiličan primjer. Halle Berry!!! Pravi primjer svih prednosti i kvaliteta koje nosi kratka kosa... mljac mljac mljac... Žena je jednostavno izvanredno fantastično fenomenalna. Broj 4. na mojoj I'd give anything to fuck her listi
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-10-06, 21:11   #35 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Da, odiličan primjer. Halle Berry!!! Pravi primjer svih prednosti i kvaliteta koje nosi kratka kosa... mljac mljac mljac... Žena je jednostavno izvanredno fantastično fenomenalna. Broj 4. na mojoj I'd give anything to fuck her listi
Citat:
Pravi autor: Hagan_Bajan Pogledaj Poruke
ne sviđaju mi se takve zene
Sve je već negdje rečeno.
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 18:17   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
peacock se izdvaja iz mase

Hale Berry, Sharon Stone, Winona Ryder, cak mislim da je i Angelina Jolie imala krtaku kosu...sta vise reci...osim da mi je to strasno sexy..
peacock je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 18:30   #37 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

mislim da ih ne bi trebalo karat ništa manje od onih s dužom kosom
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 18:46   #38 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,416
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

budući da mi je najsexy mjesto za ljubiti s leđa ženski vrat i prijelaz prema ramenima kako drugačije reći da jaaaako volim kratku kosu, osim toga one koje znaju kratku kosu nositi, stječu dojam elegancije i emancipiranosti.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 07:56   #39 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,085
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

kratka kosa moze biti opasna...ides zguza pa se zabunis....to opce nije ona...ha?....a kaj sad???..hehe
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 08:46   #40 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,416
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
kratka kosa moze biti opasna...ides zguza pa se zabunis....to opce nije ona...ha?....a kaj sad???..hehe

pa nemam je takvu predigru, ko pavijan ili babun.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114