| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Šta mislite o curama sa kratkom kosom? u Društvo forumu; hehehe....ne misliti preozbiljno.....ne...ne....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? slažem se da kratka kosa naglašava lijepe crte lica i zato mi se baš sviđa naša misica. nikad nisam imao curu s tako kratkom kosom, ali općenito moj stav je - ![]() a ona dva lika iz tramvaja koji su izvrijeđali ženu, kaj je teica spomenula, su pavijan i babun koji su tek sišli s drveta i počeli uspravno hodati. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #44 (permalink) |
| charolastra | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Teško da može imati kraću kosu od mene ![]() Ja više volim dugokose ali ako kome stoji kratko zašto ne ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? meni je lijepo vidjet curu s kratkom kosom koja fura svoj stil ali opet ja to nikad na sebi ne bih preferirala. volim svoju dugu crnu kosu i zenstvenije mi je vidjet curu s dugom kosom
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? .........ako nekome dobro stoji i voli takvu, nemam ništa protiv, ali ja sebe ne bi mogla zamisliti sa kratkom kosom................iako bi mi bilo puno lakše ju održavati takvu, nego ovu moju dugu divlju kosicu........ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta mislite o curama sa kratkom kosom? Ja samo znam da sam ko mala uvjek imala kratku kosu i sad ju želim imat dugu i ne šišam ju ni za neznam kolko para,naravno svaka 2 mjeseca pošišam vrhove da mi kosa ne izgleda jadno i neuredno! Al kome stoji nek izvoli!Meni je svejedno nek svatko radi što želi!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: curama, kosom, kratkom, mislite, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:28.

a 

))

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!