| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta mislite o msn-u?! u Društvo forumu; kod mene nema virusa na msn.... al napravi si msn... fora je to... -moj msn imaju samo ljudi koje ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 51
![]() | Re: šta mislite o msn-u?! mislim da je sranje bez obzira na to ima li virusa ili ne..a ima ih!!!!
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #97 (permalink) |
| charolastra | Re: šta mislite o msn-u?! Mislim da je to leglo virusa, a danas se to i potvrdilo kad mi je počeo slati svašta uokolo Dakle o msn-u sve najgore
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: šta mislite o msn-u?! ICQ mi je teško sranje, svaka šuša me može naći i dosađivati s inviteima, ovako koga hoću u listi dam mu moj MSN i stvar riješena...
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.

zaš to misliš o msn al ajd....