| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta mislite o msn-u?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Purple Silence mislim da je sranje bez obzira na to ima li virusa ili ne..a ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Backa Topola Godina: 14
Poruka: 18
![]() | Citat:
hehe GLUPACO!!!!!!!!!!! _________________________________ Zabranjeno je vrijeđanje drugih korisnika Imaš opomenu! DAj ti ,,NEUKROTIVA'' pa svako ima svoje misljenje,ako se njemu nesvidja to je njegova stvar!!!!!!! ![]() Citat:
![]() Koristi edit i ne vrijeđaj! Zadnji Uredio daidza : 09-02-08 u 23:00. | ||
| | |
| | #116 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: šta mislite o msn-u?! Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #119 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: šta mislite o msn-u?! Citat:
kad se počnem dopisivat,ne mogu stat ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: šta mislite o msn-u?! zato sto mi je puno vremena odlazilo na to, svako malo se neko javi, sa svakim pricas po 20min, i za cas ti ode 2 sata... sa curom se sad radije cujem sa mobitelom (opcija tulum ), sa frendovima se radije na pivi nadem, a ovo ostalo preko MSN-a rjesavam na brzinu... vec sam lagano i SMS izbacio iz upotrebe... sta ces stari se ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.