| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta mislite o msn-u?! u Društvo forumu; Mora sam napravit novi account jer nisam moga zivit od poruka kolko je dolazilo na stari. Al sve u svemu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #135 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: šta mislite o msn-u?! Da li se nudiš kao kandidat? ![]() Inace, znam da kas sam bio "klinac" od 15-16 godina bio je u modi ICQ. Baratao sam s njim kao profesor sa studentima ![]() Sad mi nekako taj msn cudno izgleda i nisam se jos bas priviknuo. ICQ je bio zakon! ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #136 (permalink) |
| fear of the dark | Re: šta mislite o msn-u?! ne nudim se ja već samo kažem ![]() meni se icQ baš ne sviđa,ne koristim ga uopće... msn mi je definitivno bolji,samo mi se na msn-u sad neš smrdalo,pa mi neće prikazivati smajliće ne znam šta mu je ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #138 (permalink) |
| fear of the dark | Re: šta mislite o msn-u?! jesam već i neće mi opet... već ću poluditi...par puta sam ga obrisala i instalirala opet i nema smajlića...tj ima ih,ali msn ih ne prikazuje.. ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #139 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: šta mislite o msn-u?! Citat:
![]() Vjerojatno ti je ta opcija ne prikazivanja smajlica ostala pohranjena u nekoj datoteci koja se inace ne brise kad obrises msn pa ti se tako uvijek pojavi i kad nanovo instaliras.
__________________ Be the change you want to see! Gandhi | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:23.