| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta mislite o msn-u?! u Društvo forumu; vuxs.. daj pukni adresu da te zaspamamo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o msn-u?! je.. .al uvijek se nađu oni koji su 'appear offline' iako su online... ne razumijem takve al dobro najgore je kaj neki misle da čim dođem na msn da ih moram pozdravljat... pa dibi ja došo da svakog idem pozdravit kad dođem... jebeš to
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: šta mislite o msn-u?! Citat:
![]() Ja sam odjeba to obavezno pozdravljat kad se prišteka, ako imam šta napisat napisaću, a ako ne ništa... Jedino me znaju upilat kad se nađe njih pet pa ne znaš ko s kim i o čemu priča...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: šta mislite o msn-u?! Citat:
do nedavno sam imala 100 ljudi na listi, pa di bi stigla kad bi stalno bila onlajn ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.

do nedavno sam imala 100 ljudi na listi, pa di bi stigla kad bi stalno bila onlajn