| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta mislite o msn-u?! u Društvo forumu; Tko je taj msn Za ozbač...a ok je sam kaj me nervira šta sam namjestio opciju da mi promijeni š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o msn-u?! Tko je taj msn ![]() Za ozbač...a ok je sam kaj me nervira šta sam namjestio opciju da mi promijeni šifru svakih 72 dana i onda zaboravio lozinku maila. Spušio jeno 100 kontakata... Sad imam samo 8 ![]() E da i kad mi neko opizdi onaj nudge pucam na živce. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: šta mislite o msn-u?! Prije sam stalno visio, sad ga vrlo rijetko palim, sad više palim skype a i to slabo u zadnje vrijeme.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o msn-u?!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: šta mislite o msn-u?! MSN je odlična stvar a pogotovo ovaj offline fičr kojeg koristim. Ako odem on-line javi mi se preeviše ljudi pa ne stignem sve pohvatat. Ovako se pravim offline pa se ja javljam i sa svima lijepo meljem. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o msn-u?! Citat:
![]() tako ti prema gospodi prijateljima??? ![]() ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: šta mislite o msn-u?! hehe...pa da najbolje je sakrit se i da drugi misle da si ti offline.... jel kad si on ne stigneš i ne možeš normalno s nikim pričati,jel svi ometaju!!! al meni je nudge baš fora,pogotovo kad ja nekom zaredom opičim to.... heheh...to nekog jebe u živce!!!! al bolje i ja nekog neg neko mene da s tim zajebava!!!! msn ... al najbolje su skripte..... jebeno dobre ![]() Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 14-12-07 u 13:46. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: šta mislite o msn-u?! Ma neeeeee. Sa njima se čujem ali dosta ljudi MSN ima a da ne znam tko su (ugalvnom mlađa ekipa koja me gnjavi oko igara) pa odjednom iskoči 20 prozora a ja nemam srca nikoga odjebat pa sa svima pričam.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

... al najbolje su skripte..... jebeno dobre