| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta mislite o msn-u?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 a zato moj msn imaju samo ljudi koje ja poznajem.... jel kotristiš ti kake dodatne programe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: šta mislite o msn-u?! Citat:
Nee, nisi skužila. Moj MSN je recimo dostupan u profilu i sad ga netko uzme a ja nemam pojma tko je to. To na drugom jednom forumu gdje sam admin.. ljudi uzmu pa me pitaju gluposti. Ovdje to nije slučaj. Imam samo jednu osobu sa foruma na MSN-u sa kojom lijepom pričam. :nji
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,880
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o msn-u?! [quote=c_lock;632177]da novi sam[/QUOT Msn je kao i sve drugo.Nista posebno
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: šta mislite o msn-u?! Alo braleee, nije ovo chat... Koristi Edit kad moraš nešto nadopisat, a ne pisat par postova za redom...Donji desni kut... Mir i dobro Msn, super programčić kao i hrpa sličnih proizvoda...
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: šta mislite o msn-u?! ma nisam ni ja znala za taj edit....hehe.... pa mi je neko bio reko da to koristim...heheh,al jebiga ne možeš sve znat kad tek dođeš,ja isto tak pisala post za postom ko glupača al štaš!!!! sad znam i et....KOLKO JA I TI MALO IMAMO PORUKA,POGLE KOLIKO OSTALI IMAJU..... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o msn-u?! joj kad mi počnu s nudgeovima ili sa glasnim smajlijima ja odma gasim msn... iako koristan programčić kojeg još uvijek nema puno ljudi... ko recimo skype
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o msn-u?! 1.msn 2.mirc 3.icq 4.skype - kad ocu nekome jebat kevicu usmeno ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:51.