| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi šta mislite o msn-u?! u Društvo forumu; MSN je super kad mi se netko javi, kad ne-onda nije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: šta mislite o msn-u?! Probaj, meni je jednostavniji i bolji. Neke stvari o kojima možeš samo sanjati u msn-u su pod normalno u skajpu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: šta mislite o msn-u?! sve najgore...užas jedan koliko sam virusa pokupio otkad ga imam, komp ne radi kao prije, smrzava se, živcira me kad želim nešto napisat a postoji smajlić istog imena pa kvari kontekst..npr želim napisat 'savjest' a on mi napiše sav i smajlića koji zaranja glavu u tanjur pun špageta . u zadnje vrijeme se ne mogu više ni logirat, neznam zašto, i baš me briga, i bolje..skajp je zakon ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: šta mislite o msn-u?! dobar je msn... al po3.14zdim dok se neko 'prenosi bolještine' il dok me neko nepoznat uključi u čet s sto ljudi!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o msn-u?! Ne mislim o njemu.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

. u zadnje vrijeme se ne mogu više ni logirat, neznam zašto, i baš me briga, i bolje..
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.